På repeat

Nya favorit bandet är Switchfoot, kan inte sluta lyssna på deras låtar. Här är en av deras bästa - Only Hope från filmen A walk to remember, som även den är jätte bra.


Råsmart?

Jag tycker att jag nyss kom på världens* smartaste sak. Ska snar ner på stan och köpa lite grejer. I vanliga fall brukar jag jämt glömma vissa viktiga saker, som jag ska köpa. Nu kommer jag inte att göra det längre, jag har aldrig orkat skriva inköpslistor eftersom att det tar så lång tid att hitta penna och papper. Så varför inte skriva listan på datorn när jag endå sitter vid den, det gjorde jag och skrev ut den nyss, gu va smart*...så här ser den ut:

Rouge (lik soft melon 17)

Deo

Fylla på mobilen

Bikini
Hårfärg (om jag har pengar till det, troligen inte)
Solglasögon (om jag hittar några, troligen inte)
---------------------------------------------------------------------------------------------------

   Ikväll blir det glass med tjejerna på Ainas =)
image84


Eriks stuga! =)

Igår åkte jag, Danne, Jonas, Fanny, Dante och Annika ut till Eriks stuga i Ske-hamn. Det var riktigt mysigt, grillning, fotboll,öl,vattenpipa osv. Inget bad dock, havet kändes fortfarande lite för kallt.  Vi sov över där till idag eller mycket sömn blev det inte men det måste göras om snart igen!

Klockan 10 imorse körde vi in till stan för att köpa biljetter till studentstatt, så nu har man en sån med. Annars så är skolan helt slut för mig nu, inga lektioner alls kvar wie.

Jobb?!

Jag var på xzakt på arbetsintervju igår, det gick bra. Fast de har tydligen någon slags Audition för han som jag blev intervjuad av ringde mig och sa att jag hade gått vidare, och skulle få prata med en annan chef idag.
Ska dit halv 3 hoppas att det går bra..!


Måste bara berätta om min "fina" klocka som jag köpte haha. Delleys är verkligen ingen kvalitetsbutik, om jag minns rätt så köpte jag min nya kocka i tisdags. Sen dess har jag varit in på dellys två gånger för att armbandet har släppt, kvalité hehe..

.


Sometimes I wish I was stonger
So I could go through all these feelings without having my heart breaking...
I hate that you're always in my mind, I hate that nothing else matters but you.


Vatten vatten bara vanligt vatten

Idag var det full rule på Atorp, ninjas, mp3-spelare m.m. var utstyreln. Vår klass har änne inte riktigt hakat på det där med utklädningstemat än, men några gjorde ett tappert försök iaf. Idag blev det matkrig eller snarare mjölkkrig i matsalen, några killar kasteade vatten på några tjejer i frilufs tvåan det var aganksa kul. Någont som inte var lika roligt var att de skulle ge tillbaka  och detta gjorde dom med mjölk. Jag satt och åt mitt i matsalen ocn när en kille sprang förbi mig och de kastade mjölk mot honom. Han han undan och mjölken kom på mig istället,fyfan...

Vi har inga mer lektioner fram till AVSLUTNINGS FREDAGEN, så jag har så gott som sommarlov redan! :D fast det är inte så ball när man går mot att bli arbetslös.


Switchfoot- Dare you to move

My fave just  nu...


Behöver

Jag måste vara den enda i hela världen (bortsätt från vissa Grönlandsbor) som inte köpt nya solglasögn i år. Det låter kankse inte så hemskt men när fjolårets solglasgon är trasiga behöver man ju verkligen ett par nya. Nästan varenda gång jag får på stan tänker jag at idag borde jag väl hitta ett par, men inte. Jag borde typ beställa ett par på internet, de där svarta typ, fast mörkbruna vill jag ha. Jag är ganska pank för tillfället, man får väl pengar snart I hope?
image82image83

Nytt klock köp

Min klocka gick sönder i fredags, jag tror jag ramlade och slog sönder glaset. Så idag efter skolan blev jag tvungen att gå och köpa en ny. Klockan jag hade sist var BilligSkit från Dellys, och bara för att jag tyckte att den var så fin tänkte jag att varför inte köra på en lika dan igen. Tyvärr så fanns den inte kvar längre, jag gick på alla klockaffärer i stan, utan att hitta min kära "Diesel Times"  klocka. Tillslut fick jag skärpa mig, jag var ju tvungen att köpa en ny och kunde inte gå och deppa för att inte min klocka fanns kvar, fast det känns j''vlig deppigt för tillfället. Aja Jag hittade en klocka på Dellys för som fick duga, en sån där som har visare som lyser i mörkret haha.

grattis mamma

På morsdagen!
Vaknade igår 15.00,behöver inte nämna var. Och kom på att det är morsdag imorn!
Skyndade mig ned på stan och kom inte på vad jag skulle köpa så det blev ett Presentkort på Åhlen´s och en flaska med badolja. Hon blev glad iaf.

Nej:S

I veckan har jag känt mig en aning utestängd från världen. Jag har haft noll kronor på min mobil i ca en vecka, I går gick vårt internet hemma sönder, vi måste köpa typ en nya anslutningsdosa. Och det kommer minst att ta två veckor innan pappa gör det. Nu är det Fredag och jag har slutat, men måste sitta kvar här på skolan och skriva världens största filosofiarbete, som egentligen skulle vara inlämnat igår, jag har inte börjat än..

Ikväll (om jag kommer hem någon gång) blir det iallafall grillning hos Erik och sedan utgång på Station8.

Jag kommer  nog inte kunna skriva i bloggen förrän på måndag igen eftersom att mitt internet är paj. Det enda positiva med det är väl att jag kanske lyckas skaffa mig något slags liv, istället för att sitta här och klicka ;P

 ha en trevlig helg Alla!


Diana

Studentklänningen!

Jag vill inte ha min studentklänning länge, jag har kommit på att den är väldigt ful och tråkig. Hade klänningen jag hittade i Sthlm funnits i en storlek mindre hade jag lätt köpt den. Så om någon saknar en studentklänning får ni gärna köpa min, eller typ få den. Den är vit och har ett smalt skärp i vitt ovanför midjan, köpt på veromoda


Onsdagen i allmänhet

Det är så härligt väder känns verkligen som sommar, äntligen. Hoppas att det blir bra väder i helgen så vi kan köra på grillning före Station på Fredag.

Min cykel var hel föresten,skrev ju att ja skull e hämta den för någon dag sedan från Kalpan skolan. I nästan 2 veckor fick den stå ensam utanför skolan. Den var hel och fin när jag hämtade den som tur var.

Idag har vi planerat lite inför studenten i klassen, tillslut kom vi fram till något vettigt att göra sista veckan. Vad vi ska klä ut oss som är dock inte helt löst än...
Jag måste hitta på något att önska mig i studentpresent med hm vad vill jag ha?..

Efter skolan var jag hos frissan och klippte topparna, det var ganska ovärt så jag bokade in en ny tid nästa vecka så att jag blir klippt på riktigt typ. Det kan behövas.

åhähöh

Kom just hem från spinnignen och jag blir bara sämre och sämre. Fast jag var endå halvbra med tanke på att jag inte tränat på 2 veckor, fast jag orkade inte ta i nånting så det var väl därför det inte blev så jobbigt.
Nu ska jag dusha och sen ska jag söka ett jobb och kankse göra nån läxa..


Världen är liten

Resan till Finland igår gick bara fint, ibland är det skönt att man inte har körkort, bara ibland.
När vi kom fram till Haparanda stannade vi på Frassees för Lunch och den första vi möter när när vi kommer in ä Stina Ahlskog, när vi far kommer Evin mfl hahaha. Det känns som att hela Skellefteå åker dit och handlar nu inför studenten.
Efter Alko for vi en sväng på IKEA. Jag köpte en vit hylla som jag länge funderat på att köpa. Tänkte köpa världens snyggaste lampa med, men det blev inte av.

Idag är jag sjuk och så, jag ska vila och tänkter inte göra alla läxor.

hejdå

Sthlm pics

image73
image74
image80
image77
image81
Jag borde skaffa pixbox

Finland again

Lillamarie måste vara stans mysigaste Café var där med mamma och Lisa idag och jag måste säga att det är favoritfiket, kankse inte så ungdomligt men det har sin charm.

Imorn blir det roadtrip till Finland med Danne , Franz m.f. Det blir en sväng förbi Alko och sedan Ikea. Det roliga är att det känns som att halva stan ska dit imorn haha.. En annan rolig sak är att jag fick 1500 Kr av mina föräldrar för resan wiei.
image72

Ikväll blire bara chillen åt nyss middag och ser att klockan redan är halv 10. Jag borde gå och äta upp mina chips typ.

cykeln

Jag undrar om min cykel är stulen. Igår kom jag på att jag glömde den utanför Kaplan förra veckan, måste gå och se om den står kvar där idag...hoppas på det.
Men först skajag på Shell m.m. jag undrar vad jag ska säga, jag vet typ inte ens hur man gör på en arbetsintervju..aja hej!


Pirates

Ikväll blire temakväll med Erik, Annika, Danne mfl.. Vi fortsätter med Pirates of... Nu blir det 2an.

Imorgon ska jag gå en sväng på stan med syrran. Jag är helt pank, eller rättare sagt "helt minus" 12:- på kontot.
Jag hoppas att arbetsintervjuen imorgon går bra så att Shell vill anställa mig.

ciao


Bert på mässan

Bl.a. Bert Karlsson kom och tittade på våra produkter på Älvsjömässan


Back efter UF mässan

Efter en vecka i Sthlm är jag ganska slut, men det har varit hur kul som helst. Åkte med värlens härligaste gäng och träffade en massa nya männisor. Vi sålde en massa av våra Hearings och fick ny kontakter med människor som var intresserade av vår produkt. Vi har utökat kollektionen och har tillverkat lite sommriag örhängen, rosa och gröna. Inom koer kommer vi att lägga ut bilder på alla olika modeller på hemsidan www.hearing.webb.se  .Tyvärr så vann ingen av oss från Skellefteå något pris på mässan. Bästa vara grenen som vi tävlade i, vann några grabbar som sålde pappaers krukor. Det är måssor som denna som verkligen gör att man tycker att det är kul att driva företag.

Vi han även med lite shopping men jag hittade inte speciellt mkt, kan vara för att mina pengar nästan var slut. Köpte iallafall en två klänningar en väska och en massa smycken, fast en av klänningarna råkade jag tappa någonstanns så den förlorade jag..

Nu känns det verkligen världelöst att komma hem, skellefteå känns som världens mest ödelagda stad. Jag vill verkligen flytta här ifrån så fort som möjligt.

laddar upp lite bilder om någon timma!

hej

Sthlm!!

Imorgon åker vi 20 pers från stan för att vara med på nationella UF mässan i Sthlm .
Är där till på torsdag. Vi har haft hur mkt som helst att göra, orkar inte skriva nått av det för det skulle typ bli 10000 rader.Nu är vår monter osv,osv,osv kankse nästan klar iaf..
Mässan är först på måndag så i helgen blir det  fest, shopping och Grönan!
Tur att tåget går först kl 24:00 på fredag så jag hinner packa imorn.

Annars..
Idag hade vi en kvinna som jobbade på nån slags socialnämd på samhällsen. Hon berättade om människor som inte har jobb och tvingas leva på bidrag, det var hemskt att lyssna på blä.

Kankse ska anmäla mig till en kurs i England i höst, den är en vecka och man får gratis resa mat osv där, tråkigt?! :D

Idag fylller Hanna i klassen år, Lillemor och Fanny hade bakat henne en tårta som de tog med på skolan.
Det blev typ kalas haha, måste göras oftare trotts att jag inte kunde äta tårtan..

Nu ska jag hitta nån bra låt att lyssna på, sen ska jag sova.

eh

Ser ut som att det här blir 3:e natten i rad som jag endast kommer att sova 4 timmar..
Måste börja med filosofin nu, inlämning imorn.



Arbetsförmedlingen

Då var man inskriven..urs :(

Tema kväll

Igår vare temakväll igen, Pirates. Jag tror att jag är den enda i hela världen som inte sett de filmerna tidigare?! :P
 Vi skulle se båda filmerna men orkade bara med den första. Trotts det kom jag hem från Annika klockan 3 inatt, vilket ledde till att jag somnade en stund på dagens teaterföreställning..

Jag blev rätt överlycklig när min tränare skickade ett SMS där det stod att vi inte skulle städa ikväll!
Egentligen skulle vi städa vägarna från typ Coop Forum till Burträsk, kort?
Så ikväll får ja jobba me att skriva ut en massa brochyrer och typ klippa flera hundra visitkort..

Jag måste komma ihåg att gå med mamma på stan så att jag kan få lite viktiga saker till Sthlm. Behöver verkligen en väska och ett par nya solglasögon. Och pengar..                                                                                         

Jag sa tidigare i veckan att jag skulle ha "träningsvecka". Jag undrar vad som hände med den för det har inte alls blivit av..


Finland igen!

Vi i klassen planerar en (till) finlandsresa. Åker troligen nu i veckan, 
 och köper lite goda drickor inför studenten osv.
image71

"Gu va ja e bra ida"

Har suttit hela kvällen och jobbat med brochyren till Hearing (hata word med dess marginaler och tabbar).
Den blev klar tillslut och rätt bra.
Jag har även hunnit med ett Spinningpass .Tänkte att jag ska försöka träna i veckan eftersom att på fredag åker jag till Sthlm och är där i en vecka.

...Älska p3's webbradio. Den åker på direkt jag startat datorn, gå in på www.sr.se  klicka på webbradio, p3-kanaler och välj sedan vilken kanal du vill lyssna på. Det finns P3 Rockster, P3 Star, P3 Svea, P3 Street, P3 Din gata och vanliga P3.
Själv så föredrar jag P3 Svea.




Jail

Paris i fängelse i 45 dagar.
image70


just nu

Jag sitter längst uppe vid datorn och väntar på middagen. Mamma står nere i köket och skalar räkor medans hon sjunger/skriker till Celine Dion's -All by my self.
Det låter inte lika vackert som hon tror.

vem är yngst

Igår kväll var jag med Frida och Carina. Vi såg på tv och nån dålig film hoss Putte.
Till slut blev vi så less att vi for och åt på Frasses. När jag fick skjuts hem sådär vid halv ett, såg jag min mamma som var på väg ut med sina vänninnor. Jag kommer alltså hem när min mamma går ut, är det så det ska vara när man är 19 år? haha.

Idag gick jag och lämnade in en jobbansökan på Hufvudsaken. Jag kommer typ inte få nått jobb i sommar, det känns hemskt, vill inte ens tänka på det,blä.

Från det till något annat, det bästa jag har gjort i veckan faktiskt..
Fyllt på min mobil, äntligen kan jag vara lite social av mig, bra :)

Idag skrev Lasse Lindh ett brev till mig för att jag harde requestat han på myspace, typ ball  :)


Diana


Skinnjackan,studenten,bal?

JACKAN
Först blev jag av med 1000:- på tradera av en säljare som inte skickade jackan som jag beställt. Efter att jag mailat henne ett antal gånger gav hon slutligen med sig och skickade den, den kom nyss, och var självklart i fel storlek. Storlekslappen var borta med, troligen bortklippt. Jag orkar inge meeer blir så less!!!
Skulle ha en 34 men det här måste vara 36 eller 38..ååh..
image67
KLÄNNINGEN
Gick med mamma på stan idag hon hade lagt av en massa vita klänningar till studenten på Benneton.
Ingen passade, men hittade en fin på Veromoda. En vit klänning med smalt vitt skärp i midjan, blir nog bra! :)


BALEN?
Sen vare ju Balen med, ska jag gå?
Hittar jag inte en snyggklänning och Bil vill man ju inte gå. Måste ju bestämma mig nu med, bara några veckor kvar nu... :S


my space

för er  musik intresserade som inte har varit inne där måste jag bara säga, klicka er dit.
Man kan säga att där finns alla band och artister i hela världen, mkt bra.

www.myspace.com

Skaffa en användare så kan du ladda hem musik och prata med andra, här är jag =)
www.myspace.com/swerige


Spiderman någon?

Den här dagen började dåligt, jag orkade inte gå upp för att fara till körskolan tog en sovmorgon istället.
Precis när jag skulle fara märker jag att min lillasyster förstört mina skor som hon fick låna i gbg ihelgen. Kul.
När jag gick ut märkte jag att det var kallt och regnoväder så jag tog vinterjackan och svettades ihjäl...

På skolan gjorde vi inte allt för mkt, på organisation och ledarskapen fick vi som vanligt arbeta i 5min för att sedan bara sitta och sitta" typ...vår lärare där inte verkligen inte allt för engagerad.

Tänkt ta tag i spinningen igen idag men fick akut magont så det gick inte, jag ´har blivigt jätte dålig på at träna, blir nästan bara en gång i veckan nu, högst två. Ocj jag orkar inte ens med medelpasset längre utan kör bas, vad händer?
For på körskolan istället och försökte klara ett prov, det gick inte så vidare bra. Gick på stan och slösade pengar på en dyr tröja och ett linne för att kompensera?

Aja imorn vill jag fara och se spiderman men varken Frida, Carina eller någon annan männsika verkar vilja se den, varför? ;P

FÖR ÖVRIGT SÅ VILL JAG:

1 Att min jacka ska komma med posten nu.

2 Ha ett jobb.


heej





Det var aldeles för tomt med bilder här

så jag lägger lite från irish pub kvällen hos Dante. Förra helgen typ? :)
image63image62
jonas hade svårt att hålla uppe huvet? :Pimage64

sådärja. :)

my day

Okort vecka torsag imorn sen helg.
Fast man kan lika gärna säga att det är helg nu för våra lärare
är inte allt för motiverade på att ha lektioner med oss typ.

Ikäll borde jag plugga teori, men eftersom att jag är för lat så kommer
jag troligvis inte orka, jag är så dålig.

Vi jobbade med projektarbetet idag, jag och annika for till en Harry som hade ringt mig.
Han (som jobbade för hörselskadadesriksförbund) gav oss 2000:- i sponsing. Erik skulle
typ fixa 3000:- så nu har vi råd med Sthlm det blir nice vi far nästa fre.

Mamma ringde mig och tyckte att vi skulle fara förbi comvux och anmäla mig till lite kuser som
jag kan läsa om jag inte får nått jobb. Men urs alltså roliga kurser det fanns, typ kemi osv.
Näe får jag inget jobb här far jag utomands och jobbar!

Spiderman premiär på Fre, måste dra ihop några för den måste jag se.

ciao..

Valle

Idag äre första maj, igår vare valborgs!
Vi tjejer började kvällen hos mig med grillning och drinkar, riktigt gott vare.
Hade inte några förväntingar alls på kvällen, valborgs brukar ju vara som det är..
Vi tio beslöt vi oss iaf att dra nån stanns. Vi hamnade hos frans i bonnstan ohärligt stuga! :P
Sen träffade vi resten av stan och skulle bestämma oss för vilken fest det skulle bli, det blev den på Jäders värme! ;P
Vägen dit var halv kaos och lång (som på alla valborgs), men det blev en riktigt trevligt kväll/natt med en massa folk! =)

idag ska jag sitta vid datorn och inet göra nått.
heeej!

RSS 2.0