Blir en arbetslös.

Idag jobbar jag min sista dag, det känns just nu oerhört skönt. Tycker att jag är värd ett lov efter att ha jobbat 3,5månader i sträck. Nu måste jag bara bestämma mig för hur och var jag ska spenderar min lediga tid. Hoppas att jag tar körkortet till veckan så att det inte blir på körskolan.
Ikväll är det företagsfest för Xzakt det blir en nice avslutning.

När ska du flytta?

Idag när jag skulle till jobbet sprang min mamma ikapp mig. Hon frågade om jag skulle flytta snart så att Lisa eller Niklas kunde ta mitt rum...tack, jag är på väg men inte idag.

Jag kan väldigt lite, jag borde typ gå en "lär dig leva kurs" innan jag flyttar. Betala räkningar, sätta på diskmaskinen, göra såser och annat allmänt har jag ingen aning om hur man gör.

Hej då

Idag tog vi avsked av annika (som åker till Frankrikre) genom att fika på wayne's coffee. Sedan blev det en shoppingrunda jag köpte mycket men provade inget.

Jag tror att jag har blivit störd för imorse gick jag till körskolan igen klockan 07:00 för att jag trodde att jag hade en lektion, det hade jag inte..

Nu har jag bara 3 dagar kvar på jobbet, på lördag blir jag arbetslös a.k.a livsnjutare

still'n'forever









min sista vecka!

Imorgon är det början på slutet, alltså min sista vecka på Xzakt. När den är avklarad står jag fri och arbetslös. Förhoppningsvis packar jag väskan och åker antingen till Oslo eller Barcelona ganska direkt. Det finns dock en käpp i hjulet och det är som vanligt och alltid körkortet. Jag måste ta det nu..

Sundae mornin'

Igår var det 50-års fest för min mamma på Norrhammarskolan. Kvällen började med middag, från världens godaste buffé bord. En massa gammalt trevligt folk var där, som blev glada och vissa helt wastade med kvällen. Jag serverade välkomstdrinkar, så när alla gäster fått sig en tog vi ungdommar över karaffen.

Från det och över till något helt annat...Den här låten är säkert sönderspelad i nästan allas Ipodar, inte i min dock. För jag har nyss upptäckt The Killers heh.


Lindsay Lohan music

image199

Har lagt in fem låtar som jag lyssnar på jämt, i spelaren ovan. De är rangordnade.





Fredag

Idag åkte vi fyra tjejer, en baby och en hund upp till Arvidsjaur. Där badade vi, åt och shoppade på ett varuhus i klass med Rusta. Jag köpte en Pasta-burk, en slickepott och ett packet rakhyvlar.


I och med att vi badade så tog jag sommarens första dopp, lite tråkigt bara att det blev i en inomhusbassäng i Oktober.



men otur

God morgon...Imorse gjorde jag verkligen en miss. Jag ställde väckarklockan på 06:00 eftersom att jag var tvungen att rensa golvet från alla kläder innan Gerd skulle komma och städa. Slängde in allt i garderoben och gick till körskolan 07:00, trodde att jag hade körlektion, men det hade jag tydligen inte. Bra att jag har koll, vände om och gick hem igen.

Igår fick jag min Mp3 från Netonnet, men det är nått fel på den. När jag skulle ladda den så gick vår nya dator sönder! Prövade att ladda den på en annan dator men de funkar inte, ringde nyss till kundtjänsten och jag får en ny som tur är..Datorn är fortfarande trasig, undrar om man kan stämma de för det, fösvinner allt som är sparat på den dör jag ju.

Roadtrip

Imorn ska jag till inlandet och staden Arvidsjaur. Jag, Santa, Sofia och Carina ska på Dollarstore (något billigt varuhus).



Dagens

Jag hatar att köra jag skulle kunna bli rånad eller nästan dödad bara jag slapp vara på körskolan. Jag måste ställa in min uppkörning, för att idag kom jag på att jag aldrig kommer hinna lära mig köra bil till den 2 okt. Btw så måste jag köpa nya linser för jag ser typ inte skyltarna. Jag blir så otroligt opeppad på livet på grund av det här.


på tal om femtio..


FIFTY!


Nu på lördag fyller min mamma 50 år ung, det ska firas och jag måste hitta en present! I 19 år har jag gett henne allt mellan sockar och tröjor, alltså inte så varierat och bra. Så nu tänker jag ge henne en mobiltelefon, som "tröstpresent" för tidigare år och för att hon behöver en ny (och för att jag för en gång skull inte är pank). Frågan är bara vilken, jag kan ju inte fråga vad hon gillar för nån, det blir ju ganska genomskinligt. Ska rusa runt på stan imorn och se om jag hittar någon bra innan jag börjar på mitt trevliga jobb. Jag har en lugn huvudverk från dagens 13 timmars pass.


 


let's make some art

Lägger upp en Pollock tavla för att det ska se ut som att jag är lika konst intresserad som mina föräldrar. Klicka på bilden så kan du måla en egen tavla!


all day all night, all life

 Missing you kills me
Missing you kills me
Missing you kills me
Missing you kills me
Missing you kills me

Missing you kills me
Missing you kills me
Missing you kills me
Missing you kills me
D Missing you kills me




"Du får sparken"

 Idag var det flera på jobbet som blev avskedade på grund av att det inte finns arbete åt alla under hösten. Det är ganska märkligt att ett företag ena dagen kan lova sina anställda ett kontrakt på tre månader för att nästa dag avskeda hälften. Som tur var har jag sagt upp mig självmant så jag drabbades inte.


Imorn ska jag till Pite och halka.

coldest night



A day away heter det
enligt mig ganska okända bandet som har skrivit låten. Jag tycker att den här och alla andra "depplåtar" är jätte bra just nu, lyssna.





Utbytt!



Som ni läste i förra inlägget har min mp3 mer eller mindre gått sönder. Har beställt en ny nu i alla fall. När jag köpte min förra var det egentligen den här jag ville ha,men den var lite för dyr.
Nu har den gått ner i pris och kostar bara 1400:- ganska värt för man kan se film på den med, inte för att jag någonsin kommer att orka det. Iriver U10 heter den längtar till den kommer!

Helgen har varit bra, var ledig för ovanlighetens skull. Igår var jag på stan med syrran och tömde kortet lite. Åt  middag med lite folk på lilla Kina för att sedan dra vidare på fest på sunnanå.

Idag har jag suttit vid datorn hela dagen och kvällen, föritom när jag gick och hämtade mitt klädpacket från Zoovillage och åt...




häll,vete.

MP-500

Min mp3 gick sönder idag jävligt tråkigt eftersom att den kostade 2000:- Nu måste jag (bara för att holdknappen lossnat och jag längre inte har någon garanti) köpa en ny för annars dör jag ju.







Fredag

Idag gjorde jag en kraftansträngning och gick till körkolan för att boka halken, men det var lunchstängt när jag kom dit, bra tajmat. Ringde lite senare från jobbet och fick både halken och uppkörning inbokat, nu måste jag bara hets köra hemma så att jag blir "bra".

Fredag igen och jag jobbar som vanligt  till klockan 21:00 men det kan bli till 22:00, det är inte sällan vi måste jobba övertid. Efter det ska vi vara hos Anna och dansa dansmatta, har alltid velat göra det haha.

what

Jag klarade teorin idag hela 54 poäng, nu ör det bara det jobbigaste kvar uh

Teoriprov torsdag 08:45

Jag är ungefär lika peppad som personen som spelade in den här musikvideon var under inspelningen.


Hearing VS Fluffbabes!

Hearing har fått konkurenter!
Våra örhängen i kombination med öronproppar är vi inte längre ensamma på marknaden med. Två kvinnor i 40 års åldern som kallar sig för Fluffbabes har gjort kopior av våra smycken. Hearing är grundare av innovationen och är inte rädda för våra konkurenter. Det känns dock ganska tråkigt att folk bara kan gå och stjäla ens produkter.

Här kan ni läsa en artikel om kvinnorna: http://www.metro.se/se/article/2007/07/26/10/0421-45/index.xml


Orginal:
 www.hearing.webb.se

image196


Kopior:
Fluffbabes ser ut så här.
Info om Öronproppar - Janis In San FranciscoInfo om Öronproppar - Chicks In Texas


 Annika Bäckström skriver om konkurenterna:
http://jesuistues.blogspot.com/





I QUIT

I fredags ville jobbet att jag skulle skriva på ett avtal som räcker fram till jul. Vill jag det? Jag måste bestämma mig imorgon, som det ser ut nu säger troligtvis upp mig.


teoriskit del 45?

Nu var det en månad sedan jag körde på körskolan sist. Jag har inte haft tid, med andra ord lust. De på körskolan säger att jag inte får göra allt där utan måste köra hemma med. Dett orkar inte jag men det förstår de aldrig, hur många gånger jag än säger det. De är ganska osmarta för de skulle ju tjäna mer pengar på mig om jag bara körde där. Nu får de skylla sig själv att jag inte kommer, hemma har jag tid att köra högst en gång i veckan. Eftersom att jag hatar att göra det brukar jag inte ta något större initiativ till det. Ikväll har jag i alla fall skrivit ned ca hundra teorifrågor som jag aldrig kommer att lära mig.

Btw: Jag vet inte hur man åker buss heller. Har åkt buss högst 3 gånger i Skellefteå. Så när jag i lördags skulle ta  mig till morö backe via kollektivtrafiken misslyckades jag förstås. Man skulle tydligen trycka på stoppknappen för att bussen skulle stanna, det gjorde inte jag. Jag hamnade typ mitt ute i ödemarken (Nyckelgatan?) och fick gå flera mil för att komma rätt.

"Allt om fotboll"

Lördag, och det blir fotbollskväll hos Oscar, Sverige spelar så mycket vet jag... Det kanske är VM igen? På tal om fotboll och på tal om mitt jobb, Fredrik Ljungberg ringde in till oss för ett tag sedan, men det var inte jag som svarade.
 


BB teknisk support

Som sagt, när ni ringer in till Comhems kundtjänst är det mig ni får prata med. Denna helg går jag en Bredbands utbildning, den var obilgatorisk. Om några få dagar ska jag kunna allt om modem TP-kablar, felsökningar osv. Det känns just nu rätt så omöjligt. Lyckas jag borde jag få bli chef för Comhem.

 





Kan man skämmas mer

För Skellefteå?
Igår när jag kom hem från jobbet såg jag inspelningen av IDOL. Fast de flesta som var med var ju från Piteå så det förklarar ju saken till viss del.




Btw: Idag dog jag nästan, när jag skulle plocka ur diskmaskinen exploderade ett glas i handen på mig, och gick i minst 25000 bitar. Tur att jag inte fick någon glasbit i ögat då hade jag säkert blivit blind.



mer lön

Igår ringde en person från högskolan och frågade om jag ville ha lön för arbetet jag gjorde åt de i sommras. Hade nästan glömt bort det, men pengarna behövs. Jag måste börja göra lunchlådor nu, har köpt mat på ICA varje dag sedan jag började det blir ju dyrt i längden. Bättre att ta gratis hemifrån.


Jag vet fortafrande inte skillnaden på De och Dem har chansat sedan åk 1, rätta mig snälla




Facebook

Nu har jag som de flesta andra skaffat mig en facebook. Jag fattar inte riktigt vad man ska göra där men har en användare i alla fall, ni kan ju bli kompisar med mig.





Grundaren Mark Zuckerberg, säkert mångmiljonär nu.




youtube igen


Filmen The Perfect Storm var inte lika bra som soundtracket till den.
John Mellencamp-yours Forever




some talkin'

Sovmorgon till 17:15 imorgon. Fast den får jag inte ta del av fullt ut, tänkte börja dagen med lite träning (typ gå heh). Mamma hörde att jag började sent och tvingade mig att gå ut med hunden, jag hatar det.  Varenda gång jag går ut och går med den rusar den iväg så att man måste springa efter. Eller så lägger den sig bara ner på vägen och vägrar att resa sig. Jag kan inte med djur.

Idag när jag var på stan träffade jag några av mina arbetslösa vänner. Efter det kände jag mig inte helt misslyckad, mitt första mål efter att jag gick ut gymnasiet var att inte börja plugga direkt, det lyckades jag med. Mitt andra mål var att få ett jobb, även det har jag bockat för. Nu har jag enligt mitt senaste kontoutdrag pengar på kontot och kan göra vad jag vill (till en stor begrännsning). Vad det blir ser jag i början Oktober.


slött

Sitter på jobbet, det ringer typ en i timmen, men jag klagar inte. På lunchen gick jag och köpte en jacka på Vero Moda. Valde mellan två stycken, vet inte riktigt säkert vilken jag vill ha än. Så jag kankse går och byter imorn, eller köper båda.

RSS 2.0