The Fray


kleerup



& so on

Summering av veckan: luncher, fest och fika,


Prangin Out


Pause

Här har det inte hänt så mycket på ett tag nu, detta på grund av att jag inte vill tråka ut er. Skriver igen när jag gör något av värde, ni kan lyssna på den här låten med Dashboard så länge.





Sonny J!


otroligt värdelöst

-Blir livet när man går hemma utan jobb och alla andra arbetar. Det har blivigt så tragiskt att jag plockar ut diskmaskinen, städar och lagar middag helt frivilligt. Sen fikar jag på stan med folk, mina pengar försvinner på latte och mackor. Det går ju inte att skaffa ett jobb i tre veckor,  men att gå hemma blir man nästan pseuyk av.


It's impossible to ignore you..


Fredag?

Idag är det tydligen fredag, jag har ingen koll på dagarna längre. Idag hade vi en liten återträff med (halva) klassen, fika på Ck  alla var sig lika, kul att höra vad alla gör och inte gör.
Jag tror att jag missade ett samtal från Unibet idag, har sökt ett jobb på malta vore typ nice att få det jobbet. Min mp3/4 kom idag igen, den här gången fick jag en hel.


bussresan 2

Moröbacke bussarna kör tydligen lite vart de vill och känner för. Igår tog jag och Hanna bussen för att vi skulle till Solbacken. Jag trodde att bussen skulle ta samma runda som förra gången jag åkte, men efter ett tag märkte jag att den här bussen körde sina egna vägar.
Tillslut stannade chafören på en cykelväg i ett bostadsområde som typ inte ens finns i Skellefteå, och sa att det var slutstationen.  Jaha det var bara att hoppa av och försöka orientera sig till MAXI & Co. Vi gick i ca 30 min på okända vägar, tillslut dök solbacken upp.


Nice life

Igår kuggade jag så mitt liv kommer att suga ett tag nu.


Ken


kört

Imorgon har jag min första uppkörning, jag lär få göra minst fyra stycken innan jag blir godkänd, känner därför ingen press. Förutom att jag måste sitta hemma tills jag tar kortet. Idag fick jag feber och typ halsfluss vilket drar ner mina chanser till att lyckas från 20% till ca 7%. Aja die.


Sista kvällen!


image204

Nu är det måndag och jag sitter hemma arbetslös. Det känns faktiskt tråkigt att ha lämnat  xzakt, jag kunde ju inte bli kvar där tills jag går i pension men kommer att sakna alla. Kanske sommarjobbar jag där nästa år igen. Lördagskvällen blev toppen, vi hade hyrt Bodaborg sen blev det utgång osv!


RSS 2.0