valle

Feber? Jag ær yr på jobbet vill hem och sova nu. Har bara haft jobbiga kunde idag tills nu, snackade med en Bjørn han var hur snæll som helst ræddade min dag! Nu slutar jag snart, ska på rimi och køpa øl sedan ta en powernap innan jag drar til Jarl.



FINN


Vi har fått en TV och en micro från Finn.no idag ges en betongtrappa bort.


s



good.

hej helg


D
et känns som om att den här helgen har passerat på 5 sekunder. Nu är det söndag och vi har just varit ute och ätit bakismat. jag åt världens godaste skaldjursrätt. Jag sitter här mätt och tuggar på bananchips. Ifredags var vi i Emelies park och grillade men en massa trevliga människor.

Igår var jag och Fanny och shoppade på Majorstuen hela dagen. Vi har typ sprungit runt på karl Johan i tre månader och gått miste om stans bästa shopping gata. Från och med nu blir det nog bara shopping i den delen av staden, så slipper man alla hemska CUBUS affärer.
Igår kväll var det fest , vi skulle ut Kharma fast vi kom inte in, so det sög. Jag skar mig på tummen eller nått för helt plötsligt hade jag blod över hela handen, fast det gjorde inge ont. Kvällen slutade med pepparkakskebab den var ganska billig så jag antar att man får vad man betalar för.

Idag stal vi en katt den heter PBrain.

cu.












 


Sommarlov

Igår tænkte jag søka ett jobb, men jag orkade inte. Det kændes bara sjukt jobbigt. Kan inte bara någon på gatan fråga om jag vill ha ett? Jag vet inte ens vad jag vill jobba med, kænns som att det vore skønt att ta en paus, typ ett sommarlov. Fast då dør jag sækert av uttråkan efter 2 min..

Nu ska jag återgå till att hjelpa normannen Helge Birkedal att komma på internet.



Maggio



Den hær låten spelades på en skoaffær igår.




Braaaaaa


Jag skrev nyss ett inlägg om hur vi skickat ett SMS til vår hyresvärd på grund av att vi inte vågat gå upp till honom och säga att vi ska flytta. Men det inlägget raderades av någon konstig anledning och nu orkar jag inte dra hela den historien på nytt. Nu är det iallafall gjort och vi är nog världens dåligaste hyresgäster, jag tror Morten mest blev glad av det där SMS:et.

Imorgon ska jag gå till jobbet jag e på g att bli fet.


LØRDAG


Klicka för att stänga bilden


flytt

Igår hade vi visning på vår lægenhet. En timma innan de skulle komma kom vi på att vi inte hade någon damsugare, Morten var inte hemma så vi fick typ kris! Jag och Fanny gick till några okænd grannar och bad om att få låna en, men de var sura och stængde bara dørren. Tillslut fann vi en snæll granne som lånade ut sin.
Efter vi hade damsugit var det fortfarande lika smutsigt på golvet (som har damsugits 4 gånger på va 7 år) Det var nu ca 40 min innan tjejerna skull komma. Fanny sprang på Kiwi och køpte en massa skurgrejer. Tillslut ble lægenheten ren(are). Och tjejerva var ganska intresserade av den, skulle høra av sig idag. Vi har inte sagt något till Morten æn, det ska vi gøra ikvæll, vi blir nog dødade då. Aja,, efter visningen gick vi ut i parken och drack vin, det var chill och sånt.



flashbacks från helgen.

Hej nu ska jag skriva ner helgen på 60 sek..

Fredag var værdens bæsta dag. Før då var det varmt ute och fint, sen var det nått annat mer men det minns jag inte.
Lørdag var bra før då shoppade jag sen festade jag hos Johan, mimmi och micke de hade utflyttningsfest før de ska hem till Sverige. Det var riktigt kul, jag sov øver hos Anton och dom igen, jag borde sluta med det. Man kænner ju sig som værdens ris nær man går hem i samma klæder dagenefter och møts av pigga normænns som ær ute och springer i parken,,uuh..
 
Søndag var det fint væder med vi solade i parken det var typ 100C. Sedan åkte ti till Tåsen och åt på Fannys jobb.

Vi har kommit på att vi ska flytta. Så igår stædade vi vår lægenhet. Ikvælls ska det komma några tjejer på visning. Vår hyresværd vet inget æn. Vi borde sæga nått før vi har tænkt flytta opm en vecka. Han kommer att bli sur och arg haha.


kan det bli bættre!


Igår hittar jag en 50 :-på væg hem, jag blir øverlycklig eftersom att jag er pank. Och idag vaknar jag upp och har fått in øver 31 000 :- på mitt konto. Jag kan lyssna på the voice i hørlurarna medan jag snackar med kunder på jobbet. Fick just veta att jag slutar en timma tidigare idag. Det er soligt och varmt ute,  sommaren ær på G!



Intervju


Imorgon ær det fredag veckorna går så fort. Ikvæll ska jag på jobbintervju på en restaurant. Imorgon får jag min førsta norska løn, jog hoppas att jag blir rik då. I helgen ska jag shoppa och festa.
Idag ær det fint væder btwww.



I ask you?



Ja


ny karriær.


Idag ær min bæsta dag i veckan. Jag sa nyss upp mig, trodde inte att jag skulle våga men det gick bara fint. Jag har en månds uppsægningstid, så jag lsutar sista Maj, skønt, nu ska jag fira.





Nu slutar jag.



Jag vill också sluta.
Fick just sms från Sofie hon hade sagt upp sig från sitt jobb. Det vill jag också gøra, gør det imorgon, jag ær før less. Jag ær trøtt på att svara i telefon och låta trevlig hela dagarna, att hjælpa kunder som ær vældigt trøgtængta ær inte mitt størsta intersse længre. Ikvæll ska jag søka en massa jobb, ett lager vore typ chill.



Tåsen cafébar


När Annika var här hängde vi på Fannys jobb en gång. Då försökte jag lära att mig läsa, det gick bra.


image263



Update.



D
et är söndag igen och jag skriver ned några väl utvalda ord om hur veckan har varit. Vi är som sagt sex personer som bor här nu. Tre av dem letar jobb och boende så vi är som ett hotell under tiden, fast 350 gångre skabbigare.

Jag jobbar på som vanligt på Get, har blivigt ganska trött på det jobbet nu. För några nätter sedan drömde jag att jag sa upp mig, det var 4:de gången.


Jag har slut pengar BTW jag är helt pank och får långa pengar av Fanny så att jag kan överleva. På fredag får jag min första lön, ge mig.

Igår var det fest hos Anton & Co med alla från Skellefteå. Det var King.


Idag


Get Callback (Vårt automatiska uppringnins system till missnøjda internetkunder)

Han-   HALLÅ (skriker)

Jag-    Hej Det er Diana som ringer tillbaka från Get! trevlig røst)

Han-  Hej vhem ær det? (skriker)

Jag-    Det ær Get Internet som ringer tillbaka (trevlig røst igen)

Han-   Vhem ær det!?!  (skriker høgre)

Jag-   Det ær Diana som ringer från Get , du hade problem med Internet? ( førsøker få  mænniskan att fatta)

Han-   VEM ÆR DU!?NU LÆGGER JAG PÅåå!!JAG KAN IKKE SVARA NER JEG IKKE VET VEM!!!!
             ..click



Kollektivt.


Nu bor vi sex pers på 54kvm. Det ær trångt men ganska trevligt.





høj værmen

Mitt jobb ær det kallaste i hela værlden. Det konstiga ær att det typ bara ær jag och Sanna som fattar att det ær kallt hær. Alla andra sitter i T-shirt., vi ska typ strejka snart.


Kalas

Så är det måndag igen och det första vi gör på jobbet är att planera fest till helgen. I fredags hade vi kalas hos oss med lite blandade människor. Och i lördags var jag på 20 års fest hos Johan. De har en lägenhet som är 324 gånger större än vår.

I söndags var jag trött och idag regnar det. Här kan ni se på bilder om ni har svårt för att läsa.


image262



      

Hej




Den här texten är mer eller mindre ett brev. Läs

Fanny kan nästan inte skriva H på sin dator längre, för den tangenten damsög hon upp igår.



5 April.


Helg och fest i Oslo.













Rent.



I
kväll har vi städat. Det var tredje gången på två månader.

















Naajce



Don't u




...fall again


First day I feel up so high
next day I just wanna die
why, is what I'll never no
why, will make my heart let go






 


RSS 2.0