Dagens skratt


nej jag fick inte damp

bloggen hakade typ upp sig, därför är det samma inlägg upprepande gånger nedan.

Idag har jag varit duktig för att trotts att jag kände mig död, for jag till skolan och skrev provet. Jag for även och lämnade ut jobbansökan. Jag måste få ett jobb, spelar ingen roll med vad och vars men det är rå jobbigt att söka..hehe..hejdå

sjuk

39 grader feber idag, jag är rätt less på att vara sjuk nu. Här är en låt. 

Finnland

Då var man hemma efter en natt i Finnland!
Vi åkte igår förmiddag alla var en aning bakis eftersom att det var Station på fredagen. Vi fick oss iväg lie senare än planerat och har därför lite brottom för att hinna upp i tid.När vi har kört ca en mil märker vi att bilen typ "Skakar". Vi kommer inte på vad det är så Jullan ringer sin mamma, som säger att vi måste stanna och skrapa bort snö från fälgarna, ojbbigt..
Efter att vi hittat en pinne och fått bort snön försvinner dock "Skaket" och vi kan köra vidre. 
195993-10

Efter byske hamnar vi bakom en stor konstig lastbil som blåser upp snö framför oss vi ser typ inget i en halvtimme. När vi äntligen kommit förbi den där bilen går resan fint. Vi kommer till Luleå och har då ca en timma kvar till Haparanda/Torneå. Musiken bryts på radion och de varnar för en olycka som skett utanför Luleå, nästa sekund kör vi förbi den. När vi kommit lite längre möts vi av en bilkö, radion avryts igen och gubben säger att en till olycka har skett på samma väg. 2 personbilar och 2 lastbilar har krockat. Man kommer sig inteförbi. Vi blir stående  i bilkön i mitt ute i ödemarken!fiaan, tar detta längre än en timme kommer vi inte att hinna till Alko (systemet) innan det stänger och då har vi åkt hela biten i onödan.
195993-11Efter 40 min öppnar de äntligen vägarna igen och vi får köra. När vi kommer fram till Happaranda är det 30 min kvar innan Alko stänger, vi försöker hitta bron som ska ta oss över till finland. tillslut finner vi den och är i någon slags förort till torneå (tror vi) så vi kör vidare. Vi kommer dock bara ut i ödemarken och jag föreslår att vi vänder, vi kör tillbaka och springer in på en mack. Där berättar en Finska för oss att vi kört förlångt. Det vi trodde var förorten var staden, hon peckar ut  vart Alko ligger och vi springer till bilen igen.

Vi har 20 min på oss att köpa sprit så vi kastar in lite olika flaskor i vagnarna. Eftersom att vi bara är 18 får vi inte köpa över 22%. Men vi tänke att vi testar med lite starkare så ja stoppa ner en 7a finnsk vodka. Tur som ja hade tog jag samma kö som frida daär det satt en ung tjej för det gick igenom. Julia hade otur och hamnade vid surtanten och var tvungen att lämna tillbaka den.

Senare for vi tillbaka till Haparanda för att äta. Vi hittade en ödlig grill mitt inne i "Stan" (skulle nog kalla det byn) där vi åt. Eftersom att vi festat dagen före var ingenriktigt  på feth ummör, men vad finns det annars att göra. Eftersom att vi skulle på IKEA daegn efter var vi tvugna att ligga över.
Vi valde iallafall att gå ut i Torneå på uteställetdär, Finnland känaset tjejband spelade där (haha dom var inte särkilt bra) de komm i Limosine å allt " shocken".. Blev en kul kväll iaf  myckert folk och vi träffade en annan tjej från Skellefteå, stor chans.
Trotts att uteställena har öppet till 4 i finnland valde vi att fara hem (till bilen) efter 1.
Hehhe bilen blev vår sovplats fyra tjejer på en parkeringsplatts.  Det var faktisk rikigt mysig  eftersom att julias Audi är rå stor!195993-14
195993-13
Imorse när vi vaknade  såg alla lagomt risia ut så vi körde till Ikea och lånade toerna där.
Efter några timmar på ikea var vi less,  for på skopunkten och sedan hem! 
 
Tack för riktigt rolig shoppingresa tjejjer!

Inköp: 13 flaskor sprit
            En soptunna
            2 böjbara skärbrädor.
            en massa mat
195993-12

Vad hände med britney?

195993-9195993-8195993-7

This day

Jag mår bra idag och det var kul igår!
Nu åker jag och tjejerna till finland för att göra lite investeringar i olika dyrcker, festa och fara en sväng på IKEA.
195993-6
Wihej


Och så ett lite längre inlägg

Sitter här längst upp vid datorn. Har lånat ut mitt rum över helgen till släktingar från söder som kommit upp på besök. Väntar på middagen men den lär dröja, vi har typ alltid långa middagsbjudningar på helgerna och äter typ till åtta, oseriöst. Man kommer sig inte iväg förrän nio typ, men gott är det iallfall.

Ikäll blir det fest och utgång, känns kul det var ett tag sen nu!
Jag har även packat lite till Finnlands resan. Jag och tjejjerna åker nämligen dit immorn klockan 12, haha skönt att man slipper köra. Blir fest och annat kul där. Ikea på Söndagen, skriver mer om det sen.

195993-5
Ha en trevlig helg alla,ciao!

Begravning

Idag, sorgligt men trevligt. Hela släkten var samlad osv..

Howie day

Klickade runt lite på youtube i går och hittade honom :)
http://www.youtube.com/watch?v=JTz7rhommHI
För övrigt suger det att man inte kan spela upp youtube videos dirr på bloggen.

Howie day

Tredje gången gillt

Det här blir min tredje blogg på ca ett år. Jag ska försöka att inte sluta skriva. Tredje gången gillt

RSS 2.0