30-11-2008



Jag fattar inte om jag nyss bokat en ryanair biljett eller inte, deras sida är ju konstig. Måste ringa Fanny.
Jag tror att jag slängde 500:- i soptunnan med, för några dagar sedan, i samband med julpappret, die.


Closeup of the smaller images above





COLDPLAY-REIGN OF LOVE
Locusts will Lift me Up
I'm Just a Prisoner
In a Reign of Love




Skell.



Hej här lite bilder på oss.







Köttslang


Idag när jag var på väg hem från Oleary´s kom jag på en sak som är betänkvärd. Varför anväder vi kött i så många av våra uttryck nu för tiden. Här finns några tydliga exempel på detta.

Kötta
Stekare

Biff

Kommer ni på ytterligare kan ni gärna tillägga detta i en notis nedan.
När är det fiskens tur att skina?




"Grill" förekommer även, iaf i norrland.


MMM



Idag var jag med Lisa på Elgiganten. Jag skulle parkera och kör  in i en snödriva så att bilen fastnar. TackaDet tog en timma att få lös den. Tack till Er som kom till undsättning, utan Er hade vi suttit där än.







Juldagen



Idag är det dagen efter julafton och jag är så mätt så att jag knappt tror att jag kommer att ta mig ut. Bra att jag är allmänt opeppad med. Tur att Hanna är här annars skulle jag inte orka. Nu ska jag väl bli ren i dushen snart, orka. Aja det blir säkert sjukt kul.


Jul



Idag är det jul över hela världen. Jesus föddes ju så det klart att man firar..

Mager dag

Hemma i Skell.
Träffat alla mina lovers idag, Fika,  fika igen, tacobuffé och öl. Nice.



Här är en karta på denna fina men annars lilla ödestaden.



 


03:36


Hej!

Killen som trodde att jag var hans Kenyanska syster har nu fattat att så är inte fallet.
Han har dock börjat skriva till mig på sig och det visar sig att han bor i washington och är Ken Rings kusin. Nu börjar jag nästan ångra mig. Nog för att det är en omöjlighet. Men var jag det kunde jag ju typ gå på B-kändisfester osv.




Sverige once again


De senaste två dagarna har varit sjukt varma som sommar utan överdrift. Idag var det typ 100 celcius. Idag åkte jag däremot till Sverige så jag han ej njuta av hettan. Jag, malin och Nathalie satt tillsammans på planet det var nice, malin fick böta 700:- för övervikt.  Nu är jag på Arlanda. Jag måste sova på en bänk inatt, sedan kommer jag säkert missa tåget imorgon.
Denna bild är tagen i förrgår.




Barcelona 2008


Amanda åkte precis, nu är alla borta. Ibland tar man personer för givet, det är jag väldigt bra på. Kommer att sakna tjejerna, eller det gör jag ju redan.



peace.

Comhem


Hej!

Jag har blivit för dålig för att finnas här.  Lovar att lägga upp hundra tusen ord och bilder under jullovet för då åker jag hem till Sverige!

På senaste tiden har jag hittat en julgran och en stege.


E


Sedan jag skrev sist har detta hänt:

Johanna har åkt hem
Tilde har åkt hem
En uteliggare har övernattat i vår lägenhet
En kille från Kenya har ringt mig 10 gånger och trott att jag varit han syster
Lite roliga saker
Lite tråkigasaker

osv.


Street lights




Tisday


Hej vänner!

Nu sitter jag i Tildes säng den är rätt reen, det är öl överallt, vi åt nyss en macka. Igår sov jag hela dagen på jobbet jag ljuger inte. Idag försov jag mig så jag gick inte dit, det var skönt. Nu ska jag byta låt på you tube.

Hej igen, idag var det krig här med.


Nasty monday



 Är ettställe som man kan gå på måndagar. Jag gick dit i natt , nu är jag så trött att jag  har cp ryck i kroppen. Under det förra samtalet somnade jag så kuden fattade ingentinf när jag vaknade ikopplade jag hohom   bifstr-


2008-12-08



Hej nu sitter jag på jobbet med lite Starbucks latte i halsen. I morse höll jag på att försova mig igen men som tur var ringde Moviestar och väckte mig. De undrade om någonting spanskt. Jag la på och brände mig sedan på plattången, är nu mera sårig på handen. Stod på en av Barcelonas största gator och väntade på bussen. Tre bilar passerade mig under 10 minuter, det är tydligen spank helgdag så det blev  taxi som vanligt.


Igår var det 2 advent, sjukt.




KANYE WEST..




Kanye Best.



2008


Hej!

Vad har jag gjort i veckan. Druckit alla dagar utom en, utan att gå ut. I stället har jag lagt mig för att sova när tjejerna dragit iväg.
Minus= En aning onödigt...Och typ AA?
Plus= Jag kommer i tid till jobbet  ( 5 dagar i rad utan taxi nytt rekord)



2008-11-04


Tiden går snabbt i Barcelona, det är redan December. Igår flyttade Vickan hem det var tråkigt. Nästa vecka flyttar typ resten hem det blir ännu tråkigare.
Den finska mannen som flyttade in igår heter Roopi, han ser ung ut men är 35.  Har är riktigt schysst.


Thisday


Nu har känisen åkte hem.
Hon byts ut av en finsk och två av  Amandas vänner. Förra veckan var fylld av födelse dagar. 3 av 4 i vår lägenhet fyllde år, inte jag.

RSS 2.0