Friday

Ikväll skulle jag egentligen vara hos Danne och äta kräftor, men så blev det ej. Jag är istället hemma och äter chips, orkade inte fara eftersom att jag jobbade till 20:00. I veckan har jag varit väldigt lat av mig, när jag tänker efter så har jag inte umgåts med en enda person. Har varken velat eller orkat, ska försöka peppa mig on life till veckan.



Om ni vill veta så har jag 4 olika versoner av låten Heartbeats på min mp3(4) här är en:


The knife-Heartbeats
Paragon-hjärtslag
Scala- Heartbeats
José gonzales- Heartbeats



Fest jobb & övervakningskameror



image195
Fotot är stulet från: 
http://jesuistues.blogspot.com/   (Utflytningsfest i Annikas rymliga lägenhet)


Fredag:  Fest på Sunnanå hos Eriks kompis, vilket ledde till ett besök på station8 senare på kvällen. Mycket trevligt, jag glömde dock min sjal på förfesten vågar inte gå tillbaka och hämta den.

Lördag: Riktigt bakis, gick hem från jobbet pga magsjukan... Tjejgänget samlat hos mig på kvällen, vi lagade middag, bastade och gjorde ansiktsmasker av vad som fanns i mitt kylskåp. Kändes som att det var sista gången vi skulle vara alla på ett tag nu, men vem vet...

Söndag: Tänker motionera men  blir sjuk bestämmer mig för att göra en kladdkaka och äta den i stället.

Måndag: Vem vet...jag minns inte, satt väl lagomt opeppad på jobbet?


Tisdag: Det ringer en dam från Barcelona och fråga om jag vill komma på jobbintervju, hon böjar samtalet med att tala snabb Spanska. Jag blir förvirrad och svarar Sí på allt.  När hon hör att jag inte fattar och börjar hon prata engelska.

Det ringer från körskolan, de vill at jag ska komma och köra så att jag kan boka halken! Jag säger att jag ska komma dit....öhv

Jag övningskör till innebandyträningen, ska dit och titta har inte tränat sedan i maj. Tror inte att jag kommer kunna fortsätta iår eftersom att jag jobbar kväll varenda dag i September. Det känns mer än trist, dö. 

Det ringen en kille från mulipartner och frågar om jag vill bli säljare åt Comhem i Barcelona, han snackar Svenska men jag blir lika förvirrad när han ringer som under "spansk-tantens" samtal eftersom att jag just nu håller på att parkera bilen, den hamnar typ mellan 3,5 ruter, snyggt.

Avslutar kvällen med att logga in på www.vv.se . Skjuter upp mitt teoriprov som ska skrivas på Torsdag, har inte hunnit plugga.

Onsdag: Jobbar 07:55-21:05 Får ett antal mail från cheferna under dagen. Det är någon/några på arbetsplatsen som stjäl dataskärmar, headset, pengar osv. Xzakt ska därför införskaffa Övervakningskameror. Btw så har det börjat ca 30 nya i veckan, ganska nice känner de flesta.


 

pause


Jag ber om ursäkt för att Thisday har stått stilla i en vecka nu. Jag ska snart fortsätta att skriva om vad som händer i mitt liv. En rolig sak eller mer konstig, är att jag har haft fler läsare per dag nu, än när jag skrivit dagligen. 


Bloggen återuppstår på FREDAG,
här har ni lite pausmusik med Citizen Cope




Utflyttningsfest

Hos Annika igår, det  var mycket trevligt och mycket trångt. Det var även mycket alkohol vilket inte känns så bra så här dagen efter (min mage klarade inte ens av att äta bakispizzan). Imorn är det fredag och det ser ut att bli en reunion hos henne igen, station8 efter det.

colorblind


Snart / Nu

Måste jag bstämma mig för vad jag ska göra i höst, igår kom jag på att jag kankse vill till London och jobba istället för Spanien, jag ska ju till Thailand i December så jag kankse blir less på värmen om jag har varit i Spanien månaderna innan det. Hm det tåls att tänka på..

I veckan jobbar jag typ bara 4 timmarspass så jag hinner typ göra lite roliga saker med. Ikväll ska jag vara med Beckie, och imorn är det utflyttningsfest hos Annika. Det känns som att det är ganska många som åker från stan nu. På måndag flyttar Frida till Umeå för att plugga, Carina flyttar till Jörn av alla ställen. Och Julia far till Island för att valla får. Så vi tjejer ska göra nått kul på lördag!


image192


Ett kort från 06 när Nova fanns, jag vill ha långt hår igen..


rör på dig

Idag var jag ute och åkte inlines, det var ett tag sedan nu. Jag måste få igång kroppen igen. Har blivit helt fet och lat av att jobba på framför datorn hela sommaren, men jag får ju skylla mig själv. Tänkte börja träna innebandy igen nästa vecka.

Jag hittade, eller Liv visade mig världens bästa sak för nån dag sen, våra scheman finns på internet!
Det är verkligen hur bra som helst, särskilt för mig som inte har orkat skriva ut något. Nu lipper jag gå till jobbet för tidigt/för sent i onödan.

Ikväll ska jag försöka komma igång med teorin igen. Jag har fått en ny tid den sista Augusti klockan 15:00, urs.

Jobb i Barcelona

Idag fick jag mail från en kvinna som söker telefonförsäljare i Barcelona, jag vill dit men jag vill helst inte sälja saker ( Bredband i det här fallet). Det som var bra med jobbet är att man arbetar för ett svenskt företag med en massa Svenskar osv. Men jag sitter hellre i kundtjänst det är mer chill..


Barcelona

Skolan börjar igen

Men inte för mig. Det känns konstigt, det är först nu jag förstår att jag har slutat gymnasiet. Imorn blir det mina småsyskons tur att sitta i bänkarna på Anderstorp i tre år hehe. På ett sett saknar jag faktiskt gymnasiet, det var som härligt att bara vara där, skulle nästan inte ha något emot att gå kvar där ett år till. Fast nu känns det endå rätt skönt att ta ett sabbats år.

Btw. Jag tror att jag behöver en ny mobil det känns som att min Samsung är på väg att lägga av, det är inget fel på den men det känns endå som att den kommer att sluta funka snart, vissa saker känner man ju bara på sig.

Gran Canaria ringde!

Idag började jag inte jobba förrän 16:00 så jag satt och slöade framför TVn tills dess. Mitt i Oprah's  "sibling-day" program, ringde mobilen. Såg att det var ett +34 nr trodde först att det var från Irland igen men de har ju +35.

Det var en kvinna från Gran Canaria, hon hade läst min CV och undrade om jag var intresserade om att jobba på deras 5 stjärniga turist resort som typ promoter (Vacation Promotion Representative )eller något i den stilen. Jag fattade inte så mycket av vad hon sa för hon pratade typ i en evighet, men det lät rätt nice. Får tydligen gratis boende och halva resan dit betalad, nästan för bra för att vara sant!

 



Miljonär

Idag ska jag fortsätta med mitt miljonärprojekt. Projektet går ut på att bli miljonär genom att en gång i månaden (den 17:de) köpa en trisslott. Det har inte gått så bra hittils, började den 17 mars och det är det enda tillfället jag har kommit ihåg att köpa en.. Men idag är det ju den 17:de igen så jag tänkte börja om, "plötsiligt händer det".


image191


With Every heartbeat



ut i världen?

I veckan har jag sökt lite olika customer service jobb runt om i världen, länderna är: Norge,Spanien,Irland,Malta,Sydafrika, England och på havet (kryssning). I morse fick jag ett samtal från Irland (Dublin) men jag svarade inte för jag hade mobilen i väskan och hörde därför inte att det ringde. Hoppas att dom ringer från något annat land imorn, helst Spanien.
Jag har kollat på lite volontär jobb med, typ rädda sköldpaddor i mexico osv, men det verkar lite ovärt man tjänar ju inga pengar på det. Jobba med välgörenhet kan jag göra när jag blir rikare.


Ikväll for jag efter många om och men till Dantes stuga där drack dom, rökte vattenpipa, spelade kort och åte chips, trevligt. Åkte dit med Hanna och Fanny vi stannade inte så länge. När jag kom hem undrade pappa om jag hade bokat någon ny teoriprovs tid, det har jag inte. Jag väntar på min nya Kod från vägverket. Pappa vill verkligen att jag tar körkortet nu,det är typ bara för hans skull jag gör det.

 


Mer av Kanye








Det finns ingen musikvideo än, därför har någon människa gjort en sån här B-ig youtube film





kewk ja kugga

Jaha som jag sa tidigare förväntade jag mig inte att nå ett bra resultat på teoriprovet, och så blev det. Jag fick dock mer poäng än vad jag tippade på igår, 47 men det nådde ju inte riktigt ända fram...alls. 

När jag nästan var klar med provet trodde jag typ att jag hade klarat det för det kändes som att jag kunde de flesta frågorna, men tydligen inte. Aja jag bryr mig inte speciellt mkt, hoppas bara att jag får en till ny tid så snart som möjligt. Jag höll inte mitt löfte om att se sur ut på fotot, man börjar ju nästan skratta när robbtrösten "räknar ned" innan kameran tar kortet.




I förra veckan sålda jag mest  Comhem-abbonemang på jobbet, jag är bra på något iallafall, heh. 


Den stora dagen..

Tycker många att det är, inte jag. Jag bryr mig inte för jag gillar inget som har med körkort att göra. 10:30 har jag iallafall min teoriskrivningstid. Idag klarade jag för första gången ett av körkort-testen på datorn, för första gången (alltså utan att ha kört samma 3gr i rad). Å jag är inte peppad, läste igenom papprena som jag har fått från vägverket och man ska tydligen fota sig med, vad jobbigt, jag ska se sur ut.
 
Undrar om man får ta ett nytt kort om man kuggar första gången. De flesta som kuggar brukar ju få 1 eller 2 poäng under G gränsen. Det känns som att jag kommer få minst 15 poäng under den. Jag tippar på 40 av 70. Om jag har en bra dag (vilket är minst troligt), kanske jag uppnår så mycket som 43 av 70.


Uppdaterar imorn vid tolv tiden, eller kankse inte..


Måndagmorgon

Jag har tappat bort mitt jobbschema. Var därför tvungen att gå till jobbet 07:45 för säkerhetsskull, hade ingen aning om när jag började. När jag kom dit fick jag förstås veta att jag började 12:00. Så jag fick gå hem igen. Det enda positiva med detta är väl att jag han sätta mig och klistra in mitt ansikte på den här fina bilden.
image189

De heter big dismal

För några år sedan hörde jag den här låten och det blev en favorit. Idag kom jag och tänka på den igen. Tycker att det är konstigt att bandet inte blivigt mer kända än vad dom är, för de har skrivit en massa bra låtar.
 
Big Dismal- Rainy Day

Ny blogglåt!

På senaste tiden har jag fastnat för gruppen/kören eller vad man ska säga, vid namn Scala. Från och med idag spelas deras låt Hungriges Herz på musikspelaren till vänster, lyssna!


 Pharrell
image187

waterpipe

Igår var vi hos oscar, rökte vattenpipa och såg film. Det där med vattenpipipa har blivit rätt ofta senaste tiden. Och jag förstår mig inte riktigt på det. Men det är ju trevligt typ,aja...
Filmen vi såg var Old School, den var riktigt bra faktiskt. Fast det vet väl alla redan, jag är ingen film-människa precis. Ikväll skulle jag vara med Frida mfl och spela Beachvolley någon stans, men vädret var inte det bästa så det blev inte av. Jag tänkte att då kan jag ju plugga på teorin istället, klockan är nu 00:20 och jag har inte öppnat boken än, det känns som ovärt för jag vet endå att jag kommer att kugga på tisdag.




Kanye West kommer till Way out west festivalen, varför är jag inte där?









det droppade från taket

Imorse när jag kom till jobbet och skulle gå och sätta mig vid min del av kontoret, var det något som inte stod helt rätt till.  I nästa sekund förstod jag vad det var. Vatten droppade från taket, golvet var fullt med hinkar med vatten runt om. Det var tydligen någon form av vattenläcka i hela bygnaden, så vi fick inte gå på toa eller dricka vatten ur kranen under dagen. Hehe det var rätt kul att se allas miner när dom kom in i lokalen en efter en. Vattnet hade bara spridigt sig i halva lokalen så som tur var kunde vi jobba. Hade vattenläckan varit värre hade det inte vrit speciellt kul, eftersom att lokalen är utrustad med ca hundra datorer.


nya,onda,vita, skor

Jag skrev igår att jag skule köpa en ny vit klännnign men jag orkade inte. I stället köpte jag nya vita skor eftersom att mina förra först blev rosa (missfärgning) och sedan gick sönder. Hittade ett par nya billiga på Åhléns rean idag.
Dessvärre tror jag att jag måste köpa ett till par i en större storlek för jag har redanskavsår av dem, inte så skönt..!

Imorn är det fredag det känns det verkligen inte som, blir en ganksa lugn helg (igen) gillning me lite vännner, jobb osv.
Ikväll jobbar jag till 21:00, två och en halv timma kvar nu..öeh.


kolla

Vilka snygga shorts jag fann på någon annans blogg, skulle lätt köpa dem om de gick att hitta.. 
Btw så har jag äntligen köpt mig ett par nya solglasögon, eller jag gjorde det faktiskt för 1,5 vecka sen. Bättre sent än aldrig.


Onsdag

Det blev en sväng på mina inlines ikväll det var länge sen, och skönt.
Från det till något helt annat. Min vita klänning har legat i min resväska i några dagar. Ikväll kom jag på att den ska jag ha på mig imorn^^ Tvättmaskinen var full så jag la den i tvättstället, dränkte den med tvättmedel och vatten.
För 20 min sen gick jag för att skölja av den, men asså jag tror inte att den går att få vit igen, dessutom är den trasig..Jag börjar inte förrän 12 imorn så jag tror jag går på stan och köper en ny istället, det var ju endå bara en sån där Gina Tricot sak..


teoriskit igen

Igår skulle jag plugga på teorin men då for jag till Jonas och rökte vattenpipa istället
Idag skulle jag plugga på teorin men då for jag till Oscar och såg film istället
Imorn ska jag plugga på teorin men då ska jag till Eriks stuga istället
På torsdag ska jag plugga på teorin men då jobbar jag till 21:00 sover efter det
På fredag ska jag plugga på teorin men då äre säkert fest eller nått annat.

Det ser lovande ut, ska försöka plugga lite på jobbet imorn.

 Grattis till Annika som klarade den idag!

jag sitter på jobbet

Och svarar i telefonen. Det är ganska lugnt idag mest inksassokunder som vägrar vill betala heh.
Gustaf frågade just om jag ville ha fortsatt anställning i höst, men det vet jag inte om jag vill, helst så vill jag ju bara här ifrån.
Nu slutar jag snart, nice.


scala


WITH OR WITHOUT YOU

Vissa minnen följer med en hela livet, du är ett av dem.




Helg igen

Jag är ledig i helgen och det blir bara lugnt, medan andra är på Rix Fm i Ume, Beachen i Norsjö eller Kalaset i Luleå ska jag bara chilla, det känns bra.

image178
 Anna och hennes kompis på station i onsdags :)

Kan det vara därför?

Jag tror jag vet varför jag har så svårt att lära mig teorin.
Jag lägger ner mer tid på att klaga på hur jobbigt det är, än vad jag pluggar på den. Ska fösöka skärpa mig nu..men boken är så tjock jag kommer aldrig orka. Gick på Bokia förra veckan för att köpa den lättlästa versonen men hittade den inte, och man vill ju inte fråga för det skulle va rå pinsamt, jag är ju inte cp egentligen, eller.

Bastu-fiesten

Mina föräldrar har blivit så givmilda på senaste tiden. Först lånade dom ut husvagnen till mig och 9 pers till under pdol helgen. tre dagar efter det låter dom mig ha typ klassfest en onsdakväll trotts att dom är hemma.

 


Iallafall, igår var vi typ 14 pers, det var riktigt trevligt. Bastun funkade ju jätte bra, jag som inte gillar att basta tyckte faktiskt att det var rätt skönt  för en gångs skull, det var nog p.g.a sällskapet. Det enda dåliga var att pappa lämnade tillbaka Poolen som han fick av familljen i födelsedags present, den ville ju vi ha hehe. Efter allt bastande gjorde vi oss iordning och for ut på station. Har aldrig varit på ett st8 med så blandade åldrar när det var från 18!
Men kul var det, träffade min kusin Anna som jag inte ser allt för mkt av eftersom att hon alltid är utomlands och showar.
Det enda dåliga med kvällen var:
1. Att mina ny HM skor är döden själv för mina fötter.
2. Att jag köpte hamburgare på max trotts att jag inte var hungrig.



Nu ska jag försöka lära min lite teori, urs..


hej!

RSS 2.0