Diana elisabeth

Hej!

Kul att blogga.

Denna vecka har varit snabb. Jag var sjuk i måndags så jag gissar att det är därför.
Ibland hatar jag mitt jobb, så kändes det igår. Idag älskar jag mitt jobb mer än allt.
Sjukt att det kan pendla så där. Idag är det den 27 NOV 2009. Om 18 flyttar jag
vi har sagt upp denna underbara lägenhet. Elin flyttar till Sverige och jag blir kvar här.
Jag skulle kunna bo här i flera år till, kommer att kännas konstigt att flytta tillbaka till
Sverige när jag väl gör det. Hur gör man, ska man bara välja någon random stad.
Häsleholm, Mariestad, Kalix..? Nej det är nog inget för mig.

Jag kommer i alla fall att sakna den här lägenheten det är den finaste jag har bott i, tror jag.
Kommer även att sakna att gå bland alla slott och ambasader varje dag, för det tycker jag är kul.
När jag tänker efter är det nog det jag kommer att sakna mest, gillar ju fina hus.

Jag kommer att leta boende här på solli, frogner eller Majorstuen. För här är det finast. Mitt gym ligger ju på Majorstuen så jag måste ju på i närheten.
Jag kan även tänka mig St hanshaugen för det är fint det med...Gissar att ni bryr er riktigt mycket om detta..

Idag köpte jag en fin tröja jätte läcker var den helt grå och vanlig...Köpte ett snyggt armband med på HM.
Igår drack jag lite öl på Ola palola. Det var gott.

What else..Jo jag har sökt Matematik C till våren. Det är nog det bästa men mest värsta valet i mitt liv. Bästa för att jag måste läsa det om jag ska kunna bli mäklare. Värsta för att jag aldrig kommer att klara av det. Jag kan inte räkna, inte ens mina lärare i skolan kunde få mig att förstå. Hur ska jag då kunna lära mig själv på distans.
Jag kommer dö och faila, kommer få ett hemskt liv och må dåligt varje dag flr att jag känner stress inför prov som jag inte kommer plugga till. Jag kommer tillslut att ge upp och bara schansa på svaren eller hitta på egna.




Utgång i lördags.

seven pounds

http://img.metro.co.uk/i/pix/2009/01/sevenpounds_450x300.jpg

Låt ögonen se din vision.


L

...

06.19

Hej!
Klockan är 06:19.
Hade jag varit en god människa nu hade jag gått upp, tagit en dush , läst nyhetsbladet samman med en portion
Cornflakes i munnen. Nej, jag sover nog i två timmar till istället.

ETT FÖRSÖK TILL EN FRAMTID

Eftersom att jag redan vet vad jag ska bli när jag blir ändre kanske jag borde gör det som krävs för att gör en verklighet av tron. Just "det" tänker jag ofta, men med tankar kommer man inte långt. Nu har det går över två år och jag har fortfarande inte läst Matematik C. Jag har "glömt" det, inte haft tid och haft minst fem andra anledningar till att det inte har blivit gjort. Jag vet inte om jag är trög eller ovanligt mycket mer otåtlmodig än den vanliga människan. Men jag har helt och hållet missat hur man gör för att anmäla sig till kurser och vidareskolning.

Visst vet jag att det finns en sida som heter studera.nu. Har klickat på den webbplatsen otaliga gånger till att den eller jag laggat sönder. Jag förstår fortfarande inte hur sidan fungerar och har mailat till "kundservicen" i hopp om hjälp, men bara mottat korta automatsvar. Ikväll gjorde jag ett försök på ca 60 minuter. Imorgon ska jag sända mina betyg.

Jag och matematik går ihop lika bra som min hals och en taggig ros. Eftersom att Oslo är min hemstad måste kursen läsas på distans. Detta kan bli mitt livs största utmaning. Om jag nu kommer in på kursen vill säga, min anmälan är en månad för sen.

Detta kan vara mitt sista hopp, om jag inte blir mäklare vill jag inte bli nått.



Inför en kort återvändo till landet i öst



Jag besöker landet i öst om lite mer än en månad

För övrigt så tycker jag att Sverige är ett land som förfaller med tiden. Lönerna och jobben sviker, politiken är gammal och människorna gråa i ansiktet för att solen aldrig skiner. Husen är oftas av trä eller tegel, det är ingen vacker syn. I landets huvudstad har man försökt piffa till det med lite nytänkade arkitektur dvs höga byggnader i betong alla i grått så att de smälter in med asfalten.

Bilarna är oftast smutsiga. Om inte, är de av märket Saab eller toyota som båda är det fulaste man kan sätta sig i. Svenska maträtter är: Korv och makaroner, köttbullar med potatis eller pyttipanna, dvs dessa två maträtter ihop-stekta. Svenskar bor i sina tvärtemot fagra bostäder till att de upptäcker att de inte trivs. Då köper de en stuga. Stugorna ligger oftast i någon by utanför staden de lever i. De flesta väljer en by nära en sjö eller en vid havet, men tänker inte på att de tvingas bo bland urskog, mygg och lera som mark. Varje helg åker de ut till lermarken sitter i stugan och halvfryser på grund av att värmen har varit avstängd sedan de senast var på visit.
När helgen är över återgår folket till måndagen. Åker i sina smutsiga fordon till Skolor, Bensinmackar, Bibliotek och alla andra intressanta arbetsplatser som fyller deras dagar.

Ett sinne för mode och klädsel har alltid funnits dessvärre är det något som försvagas eller försvinner helt och hållet med tiden. För kvinnor börjar det vid 27 och för män efter 32. Kvinnorna är oftast de som förslappas snabbast och börjar att klä sig i kombinationer som inte fungerar och inte alls håller med tiden. "Bekvämt" i deras ögon, men väldigt obekvämt för människor i deras omgivning.
Dialekter i Sverige finns det många av, åker du från Gävle och norrut finner du ett brett urval av de värsta. Där pendlar även vädret mellan grått och svart, dag och natt. 

Kombinationen i allt ni kan se textat ovan och det ni kanske läst mellan raderna, ger mig inte någon strörre längtan till en framtid i Sverige. Jag vill dock inte dra alla över ett kant, dvs förtala hela Sverige. Jag har aldrig varit i Skåne.



LIFEHOUSE TAKE ME AWAY




Det är söndag. November. Duggar lite. Jag kan tyvärr inte plugga mäklare i Oslo, inte om jag inte vill bli av med hela mitt sparkapital vill säga.
Nu ska jag gå ut och andas lite.



June, jag gråter som för typ 16 år sen.



NOVEMBER 2009



Hej!
Vi har fått svininfluensan i lägenheten. Jag har inte blivit smittad dock, tror att jag redan har haft den.
Mitt jobb är värt, igår vann jag 500:- på Fridays. På måndag ska jag tävla om en resa till London. Fast den vill jag typ inte vinna.


Vad mer sker, inte mycket. Jag kan inte sova, det är därför denna text placerats på detta IT-papper.




HALVA SKELL

Igår var det hej då fest på majorstuen. Tråkigt att folk flyttar. Känns som att man antingen går på inflyttning eller utflyttningsfest här i oslo. Kul att träffa lite Skellefteå folk igen. Inte för att det är sällan men.


ASSÅ SJUKT KUL. M GRAAF SKRIVER, HAHA

Landat och hemma i Sigtuna. Huset har invaderats av äckliga och vidriga snyltare. Flugor, som i sin enfald tror att dom kan få hänga här i vinter. Flugor är efter fästingar och getingar mitt favoritdjur att slå ihjäl. Jag fiskar med blåbär, har räddningsaktioner och kämpar aktivt för sniglarnas rätt att få röra sig fritt på vägarna. Jag har till och med startat upp ett härbärge för föräldrarlösa myror i trädgården.
Men flugor, jag riktigt njuter av att få plåga dem till döds.
Jag brukar samla ihop flugliken på min högra fönsterkarm i köket, och jag är inte nöjd förrens jag skapat en massgrav, ett inferno av döda kroppar. Flugmän, flugkvinnor och flugbarn. Handikappade flugor! ALLA är lika LITE värda i mina ögon.
Nu kära vänner, let The slakt begin!
Ingen ska få nåd, ingen kommer slinka igenom, ingen ska komma undan ”se och hörens” Judas kyss.
No pray for mercy, pray for their souls.

Mmwoooohaaaaaa

En torterad fluga. (Han bad om nåd och skrek efter sin mamma) Endast 8 år gammal då han ställdes inför döden.


Söndags boken


Idag är det den 1 November 2009.
Igår var det Halloween, jag var katt.
Var på gunnelökka hos emelie och gänget. De hade stylat hela huset i Hallow tema, var ganska häftigt.
Jag hängde där och drog sedan till Alex och Jonatans födelsedagsfest.

Vill skriva mer idag men det orkar jag inte. Ibland önskar jag att bloggar inte var så offentliga. Ska kanske skapa en hemlig blogg där jag kan skriva vad jag vill.









RSS 2.0