En helg at home.





Det gillas.


Jass


Solen är på väg fram, snart blir det festivalkalas hos mig!


Ministère des Affaires Populaires







Map : La Chasse est Ouverte (le clip)
Uppladdat av cua34

HOMECOMING!


Jag har turen att alltid hamna i samma vagn som brotslingar, alkoholister, narkomaner, eller bråkstakar som blir utkastade, varje gånga jag åker tåg. Självklart hade jag turen med mig även denna gång. Nur var det en psykiskt störd kvinna som skrek, ringde polisen och kröp runt på golvet och letade sin katt hela natten. Jag vaknade 03:00 av att hon kröp under mitt brord och försökte ta min väska. Som tur var han hon inte få tag i den.
Nu överväger jag faktiskt att ta flyget när jag återvänder till Oslo igen.

Aja. Nu sitter jag hemma i mitt hus!
Jag är tillbaka i Skellefteå och ska hänga här i en vecka. Perfekt till skellefteå festivalen. Ikväll ska vi gå ned och se på drakbåtarna och sedan hänga i öltälten, det blir nice. Jag har inte ens sagt till min familj att jag är hemma. De är inte ens här nu, skulle gissa att alla jobbar. Nu ska jag ta mig en dusch och sedan dra ned på HM och köpa nått.
Igår fick jag sitta i ett samhälle som hette Halsberg i typ en timmas tid, det var sjukt tråkigt, åk aldrig dit.

see you/ser er.

Himmlar, jag hittade nyss en massa gravad lax i kylskåpet.


Delar med mig lite av min senaste tid.



H
ej mina hundra tusen dagliga läsare.
Hoppas att det är bra med er.

Igår var det inte midsommar men vi firade det endå. Frida celebratade det nog mest hon hade till och med byggt en midsommarstång.
Vi hängde i slottsparken tills vi blev utslängda av kungens vakter, sen drog vi på hemmafest och sen gick vi ut. Idag regnar det det är ganska skönt. Jag och katja gick på en marknad och fyndade en massa DVD filmer och smycken det var king. Ikväll får vi besök av lite folk och imorgon åker jag kanske till Sverige om jag lyckas boka mig en biljett. Hoppas att jag hinner återfå min bortlånade/bortrövade telefon innan dess med.



Här har ni lite fotografier som ni kan titta på. Vhis ni vill.


Huk är Oslos bästa badplats (det betyder inte att den är bra). Där brukar vi hänga på fina dagar.


Här är vårt vardagsrum.


Här är det fest hos oss.


Här är vårt kök när vi fick en balkong då hade vi ett hål i väggen.


Midsommar


Sverige är det enda landet som firar midsommar. I Oslo är dock hälften svenskar så det firas här med. Tydligen både imorgon och på fredag! Imorgon är det typ nån sorts gratis festival med. Här är två bilder från förra midsommar hos Vickan.



kleerup lykke li


16.06.2008


De senaste dagarna har jag typ ägnat till att sova dygnet runt. Har varit sjuk och inte orkat leva. Ikväll tog jag tag i det hela  och gick till gymmet. Det var bra, nu känner jag mig frisk igen. Imorgon ska jag fanny och Elin ta en morgon promenad 08:30, det kommer aldrig gå. Sen ska vi gå på Munch museét och se på världsberömd konst.



Right is wrong
wrong will always be right





.madly on



Jaha jag hade fel vi har internet fortfarande. Nu när jag är ledig tar jag verkligen vara på tiden. Imorse gick jag upp klackan 7 och gjorde den här lergubbs filmen.


15/6/2008

Söndag. Idag hade vi visning här och det gick tydligen dåligt, det är ju bra för oss!

Något som är dåligt är att vi inte kommer att ha något internet från och med imorgon eller rättaresagt om 2 timmar. Så jag gissar att det här är hej då på ett tag. Vi ses i himlen.

Btw har jag typ inget jobb i veckan det kommer att bli tråkigt som hel
Anton och Jens åkte hem igår det är tråkigt det med..

Ihelgen har jag jobbat och tjänat lite kosing. Igår såg vi Sverige- Spanien på fästningen det var nice. Sen har jag varit väldigt sjukt och typ sovit i 32 timmar. Jag hoppas att jag blir frisk i veckan för då tänkte jag börja på mitt nya life, med träning och bra mat och allt annat nyttigt som hör där till, jag kanske till och med borde börja läsa böcker och sådant som gör en smart.

Idag när jag var ensam hemma ringde killen vi hyr av och sa att några till ville komma och se på lägenheten, men varken han eller mäklaren kunde komma och visa den för de. Så han frågade om jag kunde visa lägenheten. oking jag som vill bli mäklare, det var kul att få testa på det!



Thisday


W
hat to do. Ligger och funderar på om jag ska säga upp mig från jobbet imorgon. Min chef verkar vara almänt förvirrad och har helt plötsligt ändrat min anställning från en heltid till tio timmar i veckan. Det har jag ju vekligen inte råd att leva på. Han sätter mig på hans "Solpass" så om det inte är sol blir det inget jobb, helt sjukt. Dessutom tål jag inte lokalen det måste vara någonting md luften där inne för jag får typ astma och svidigt i ögonen av att vara där.

Det här var verkligen sämst för om jag säger upp mig imorgon slutar jag den sista juni ch då måste jag ju typ flytta hem till Sverige då istället för den sista juli som var planerat. Fast nu längtar jag endå hem mest så det känns skönt på ett sätt. Eller egentligen vet jag inte alls vart jag längtar men mort från Oslo i alla fall. Har ju inte varit utanför den här staden på 5 månader nu. Kanske bara borde åka hem en helg eller nått, och sedan komma tillbaka?. Fast orka vara här "hela livet" Jag borde typ testa något annat ställe, london, barca?.

Aja..ger er en uppdatering imorgon om hur min uppsägelse gick eller inte gick!





pPppPPp

Imorse när jag stog i dushen och precis tvålat in mig ser jag att en lyftkran kommer farande mot duschfönstret. Juste jag det skulle ju hissa upp balkongen tänkter jag. I nästa sekund ser jag ett ansikte som kommer närmare och närmare. Shitttttt. Jag kastar mig mot fönstret och gör allt för att förstå mig på hur man hissar ned persiennen. Jag får ned den men det ger typ inget för man ser igenom den. Jag får helt enkelt ta en handuk och springa ut i hallen. uhl.

Nu har vi iallafall (om det nu är 1 eller 3 ord.) Fått en balkong, den är fin och där will i sit. Ikväll är det Sverige-Grekland. Jobbar till tio så jag hoppas att jag hinner till 2 halvlek eller vad det heter..






June

Så.
Jag jobbar på ica nu, Ica gourmet heter det och ligger nere på aker brygge. Jag sitter i kassan och placerar saker i hyllorna. Det är ganska tråkigt, ganska väldigt. Har iallafall riktigt bra jobbarkompisar. Fast jag blir nog inte kvar där så länge, för nu längtar jag hem mest i värden. 

Oj, föresten. Nu bor en som heter Elin med oss, hon är från Sthlm och shysst.


över & ut

Idunsgate



Hej dagboken
Nu sitter jag i vår nya lägenhet och surfar på  vågorna i vårt lokala nätvek. Det är varmt ute ca 29 härliga celcius, jag ska snart ut och finna mig ett yrke.



gultkort




RSS 2.0