Text till blogg-mp3n Kanye west- Addiction





REGN

När det regnar får jag ont i huvet..
Imorn ska jag köpa bakis tabletter så att jag kan jobba och vakna på lör.
Ikväll blire naturgodis och tvn.

Föresten så kom jag på en sak, alla Comhem kunder från hela sverige ringer ju till oss, så nån gång borde  ju en kändis ringa, haha tråkigt :)

Kanye på sidan

Bytt låt på blogg-mp3'n igen, hörde den här låten imorse och kunde inte sluta lyssna på den. Kanye west - Addiction.

image144

She´s out

Nu är Paris fri igen, gud vilket pr trick.

image143

Nu ska jag ner och äta lunch i ett av festivlaltälten, drakbåtarna ikväll!

Woho wohe

Imorn är jag ledig från jobbet!
Jobbar dessvärre hela helgen..

Festivalen:
Vill gå 2dgrs men jobbar fre,lör,sön. SÅ det blir nog troligen fredag bara.
Då är bara frågan var jag ska vara eftersom att jag är bjuden på 4 fester.
Bästa vännerna, laget, jobbet eller klassen?
Måste bestämma mig, får fundera på det imorn på "MIN LEDIGA DAG "..oglad

195993-141

aj my head

dunkar som aldrig förr. Jag försökte vara duktig igår och gick och la mig halv 12, men var endå hur trött som helst imorse när jag skulle slita mig upp till jobbet. Regnvädret ger mig huvudvärk, men det är bättre än sol för då skulle jag bara bli depp av att sitta inne. Hela den här veckan ska jag jobba 8-5 det känns skönt!

yoghurtglass Gör, ät, njut.

Jag skrev tidigare att jag skulle försöka mig på att göra min egen yoghurtglass. Nu är den färdig och den blev verkligen över alla förväntningar, ni måste göra! Smakar precis som kulglass fast typ ännu godare.




Recept: Ingredienser 4 port:
  • 2 äggulor
  • 1/2 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl mixad banan
  • 1 tsk honung
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 dl naturell yoghurt

  • Vispa samman äggulor och florsocker samt vaniljsocker.  Blanda honungen med den mixade bananen, vänd ner de med äggen och rör om. Vispa grädden hårt. Vänd ner den och rör om. Blanda ner yoghurten i smeten. Häll upp i en form. Frys in i minst fyra timmar. Låt glassen tina lite innan den serveras.

    Jag serverade med honungsmelon men man kan ju ta typ vad som helst, eller ingenting. Föresten behöver man inte ha banan och honung i, man kan ha vad som helst typ hallon osv..


    Midsommar 07

    195993-135
    195993-134
    195993-133
    195993-132
    195993-131
    image130

    Experiment

    I sthlm på Gallerian har dom ju värdens godaste glass, yoghurtglassen. Jag ska försöka göra gåra sån idag, har hittat några recept, haha det kan bli spännande. Uppdaterar resultatet när den är färdig..
    image129

    must have..

    Vet inte varför men idag fick jag för mig att jag skulle gå in på BikBok's hemsida. Hittade den här tröjan och kom på att den måste jag ha. Den är ju ganska så höstig av sig, men halva sommaren har ju typ endå gått nu, så jag kan ju ha den snart. Hoppas att den finns i stan!

    Försten så vill jag ha en ljus Jeansklänning med, undrar om det finns några sånna nu, måste spana..

    image127

    Bakis mat

    Jag har varit sugen på pizza hela dan. Blev därför rikigt glad när jag fick veta att vi skulle äta just det till middag!
    För mig blir det som oftast en salami pizza, finns inget godare än det. Förutom gravad lax då..




    Vickan med hutt!

    Midsommar blev riktigt lyckat!
    Klockan halv 4 kom Dannne förbi vi for och hämtade Dante och körde sedan tiill Vickan. Hon hade handlat en massa god mat som vi lagade tillsammans. Orkar inte skriva vad, men tre rätters var det.
    Vädret var toppen så vi satt ute nästan hela kvällen. Spelade världens farligaste spel Fia med hutt (vickan med hutt), mirjam vann. Sen blev det kubb och annat kul, en riktig toppen kväll med härliga människor helt enkelt.

    Idag är jag bakis och tycker synd om mig själv, börjar tvivla på att jag kommer att klara av 2 dagars på festivalen trotts att jag jobber hela helgen, men det är en senare fråga. Bilder från midsommar kommer senare.

    Midsummer

    Nu var den någon dag sedan jag  skrev här. Detta för att jag jobbat till 21.00 två dagar i  rad . Jobbet går frammåt, igår hade jag min värsta dag hittils. Men idag var en bra dag. Man lär sig med tiden typ.

    Ledig morn iafl, Midsommar. Har haft lite ångest över vad jag ska göra erftersom att jag är bjuden på 4 olika ställen. Nu har jag bestämt mig, det blir att fira med några från "ex" klassen haha. Vi ska vara i Kåge hos vickan det blir nog riktigt trevligt. Tror dock inte att vi ids äta sill och bygga en midsommarstång...
    image125

    This, I do listen to

    För tillfället spelas endast The postal service, Lifehouse och Switchfoot på min dator, bra musik.
    Här är sistnämnda gruppen med "Awakening":

    ge mig

    typ 10 000 spänn så att jag kan köpa mig en helt ny garderob, jag har typ inga kläder nu. Vet inte var mina pengar tar vägen (förutom på naturgodis). längtar tills lönen kommer, fast det är ju typ en evighet tills dess. En sthlm tripp skulle inte sitta dåligt, shopping behövs.

    image124

    Ofta jag?

    image123Jag gillar inte hundar, jag gillar i stort sätt inget djur alls. Eller det är inte djuren i sig som jag inte gillar (förutom fåglar), utan det är att behöva ta hand om dem. Jag har alltid sagt att jag aldrig kommer att ha ett husdjur när jag blir vuxen. Hemma har vi en en golden retriver som jag helt och hållet har bort sagt mig ansvaret från.

    Ikväll ändrade jag mig typ, eller jag kommer aldrig att gå ut och gå och mata hunden som vi har hemma, men jag kom på att när jag flyttar hemifrån vill jag typ ha en. Fast ingen annan ras än en Bulldog, och den måste vara precis i de färgerna som den på bilden. Den får inte bli så stor heller, helst valp hela tiden, sen måste den vara lat för jag gillar inte att gå.

    image121image122

    Back to work

    Det är måndag och jobbet kallar. I veckan jobbar vi bara 4 dagar för att det är ju midsommar på fredag. Jag blev erbjuden att börja jobba åt ett annat företag iadg. Ett pensionsföretag, efter 10 min på kursen kände jag att jag inte hade något större intresse av detta och hoppade av. Trivs bättre på comhem.

    image118image119

    Spfl3 återträffen

    Gårkvällen var riktigt trevlig. Halva klassen var ute i Dantes stuga, vid havet någonsans. Jag övningskörde till och med dit, pappa sa att jag var bra". Iallafall, det blev kubbspelande, grillning och annat kul riktigt nice..
    Jag gjorde världens godaste drink som råkades spillas över Dannes dator, men den höll som tur var.

    image117
    Gott i Sommar!
    lite sprit
    lite mer Tequila rose
    Ganska mkt mjölk
    häll i några jordbubbar

    Glass i Solen?

    image116Frida föreslog att vi skulle fara och köpa glass idag. Det tyckte jag lät bra, hon och Carina kom och hämtade mig. Fast trotts att solen var framme så var det ingen värme direkt. Så vi for på Ica och köpte godis och kakor, körde sedan till kyrkholmen och satte oss där, hehe "snål fikat".

    Ny låt!

    Ja nu har jag bytt ut låt på mp3 spelaren, den som spelas nu är The Postal Service - Brand new colony.
    Mp3 spelaren år typ konstig jag tror att man måste klicka 2 gr på play knappen för att låten ska spelas upp, aja klicka bara.


    Julia kom och hälsade på mig helt oanmält, skitkul. Vi gick på viking och köpte middag. Kan verkligen tipsa om deras kycklingsallader, de måste vara godast i stan.

    Ikväll blire Stugfest i ursviken. Jag som aldrig brukar ta med mig något gick idag och köpte 2 chipspåsar och en kartong med jordgubbar, gu så snällt av mig.


    Nicole R med barn?

    Ryketerna att Nicole är med barn har spridits snabbt, sant eller inte?
    Jag skulle inte kunna tänka mig att en sådan undernärd kvinna skulle kunna få ett barn, men vi ser väl.
    image112

    Helg ah..

    Äntligen! Gud vilken lång vecka det här har varit, fast väldigt lärorik måste jag säga.
    Ikväll blir det Bio eller film hos Danne oscar eller Dante, skönt att bara ta det lugnt. För imorn blir det fest hehe.



    Jag är så fattig, har inga penger på mobilen, antingen lånar jag andras, eller går in på gratis sidor för att kunna skicka sms och ringa. Längtar till lönen!


    Done!

    Jag klarade provet och har nu gjort bort det värsta med mitt jobb, skulle jag tro, alltså allt pluggande.
    Imorn ska jag ta mitt första samtal, det kommer gå sämst..
    Imorgon åker Sandie hem igen, i två veckor har hon bott hos oss, det har varit riktigt trevligt, tiden har gått riktigt fort. Imorn är det fredag och helg, det ser jag verkligen frammemot, inget jobbande och Kankske fest på lördag. Det ser ut att bli soligt nu igen med,bra.


    image107

    Tre trasiga skor!

    På en veckan har jag lyckats med att bli av med tre par skor, alla köpta efter jul. Inte kul alls när man är pank och inte har råd att köpa nya.. De första skorna (mina bruna ballerina skor med kilklack) glömde jag hos Vickan när hon hade klassfesten i Kåge. Det lär dröja innan jag har tid att åka dit ut och hämta dem.. Mina andra par skor var de mörkblåa klack skorna som jag hade på Studentfredagen.

    De gick sönder på vägen till Max sulan låtsnade, i förrgår låtsnade även sulan på andra skon. Jag har försökt limma dem ikväll så att jag kan ha på mig något på fötterna imorn. Mitt tredje par skor var mina vita tygskor.

    De var så skitiga så ikväll beslöt jag mig för att tvätta dem i tvättmaskinen (hade gjort det en gång förr, det funkar vanligtvis). När jag tog ut skorna hade de visserligen blivit rena, men inte vita utan till rosa!.. Så var min sko-sommar förstörd.

    image106

    o'klagig?

    Jag vet att alla mina senaste inlägg har handlat om jobbet, mest allt det negativa. Jag ska försöka sluta med dessa inlägg snart det lovar jag. :P


    yes?

    jag är rätt glad över att det regnar i veckan för alla som har lov kan endå inte njuta av solen. Idag höll jag verkligen på att komma föresent till jobbet. Som tur var fick jag skjuts av pappa till Skeria där vi skulle vara på kurs, så jag han precis till 08.00. Jag kommer nog inte hinna göra nått ikväll förutom att plugga. Klarar man inte provet imorn får man inte börja svara i telefon förrän man iklarat IG prövningen. Så jag hinner nog inte ens på spinningen, som jag verkligen behöver fara på.

    image105

    Tatung

    God middag ikväll, Sandie bjöd oss på tatung, fast jag hatar kina-restauranger eftersom att det finns för många rätter att välja bland. Det slutade med tre små rätter som vanligt, gott!

    Det är den 12 juni och jag är redan pank, ännu en orsak till att jag inte ska fara på Ballen imorn..men..


    Billigskit-klockan del 5

    Låt det hära vara sista gången jag någon sin sätter min fot på Dellys igen, tänkte jag innan jag gick in i affären idag.  Som sagt gick min klocka sönder igen för 4:de gången på 2 veckor i fredags. Idag gick jag till Dellys och förklarade vad som hänt. Jag ville förstås ha pengarna tillbaka eller en ny klocka eftesrom att de hade sålt mig en trasig. Efter övertalan gav de till slut med sig och jag fick en ny, inte likadan som den förra men nästan. Jag hoppas verkligen att det här var sista gången jag var tvungen att gå dit, nästa gång får det blir en Rolex eller något annat med kvalité.

    Fest/jobb?

    Idag var en till jobbig dag, men bättre än gårdagen. Elisabeth somnade ett antal gånger under dagen, det var kul haha. Jag svepte ett antal kaffe koppar så jag höll mig vaken. Provet idag gick sådär, jag tror att jag fick godkänt. Fast det spårar för på torsdag ska vi ha ett större prov på typ Allt i hela världen, det här är många gånger värre än skolan.

    På onsdag är det ju Balzac och fest, gud vad jag vill fara. Jag tycker att jag är värld en rolig kväll efter allt hårt slit. Om jag far lär dock försova mig och få IG på provet så jag vet inte riktigt om det kommer att funka.

    Jobb Poäng hittils: 5 minus och 2 plus

    Herre gud

    Jag är helt slut efter jobbet, borde verkligen ha gått och lagt mig tidigare igår. Det är sjukt mycket som vi ska lära oss, och imorgon ska vi ha ett förhör på det vi fick veta idag. Dessutsom glömde jag min lunch och hade inga pengar med mig så jag är ganska hungrig nu. Men trevligt verkar det vara där iaf, kände nårga. Jag fick veta att jag kommer jobba till sista Augusti, så mkt till sommarlov blir det inte för mig :S

    Poäng hittis: 4 minus och 1 plus

    Nu ska Annika komma vi ska tillverka några örhängen sen måste jag sova dirr.


    Vuxenlivet

    Så var dar det dags för mig att börja på mitt första rikiga jobb. Imorn (om 8 timmar) ska jag befinna mig på Xzakt. Jag undrar hur det kommer att bli, just nu känns det som att ett långt sommarlov skulle sitta bra. Fast då skulle jag bara börja må dåligt för att jag inte gjorde något, det blir nog rätt okej där endå. Hoppas på trevliga arbetskamrater.

    mp3 på bloggen

    Jag vet inte om jag är sen, men jag har iaf upptäkt att man kan spela musik på sin blogg nu! Blogmusik.net ger ut denna funktion, klicka på min mp3 spelare för att gå vidare dit. Du kan välja mellan nästan alla låtar som finns i hela världen och byta när du vill. Jätte bra tycker jag som alltid lyssnar på musik.
    Detta påminner mig om att jag måste hämta min mp3 hos Beckie, jag saknar den.


    Billigskit-klockan del 4

    Jag trodde faktiskt inte att det skulle blir en del 4 i denna dramaserie men det blev det. I fredags svek klockan mig för en sista gång skulle jag tro. Den hoppade från armen på studentstatt och är inte återhittad. Det var nog slutet för klockan-och-jag, han kan inte ha tyckt om mig speciellt mkt eftersom att han alltid försvann. Jag ska gå till Dellys imorn för 4 gången och jag hoppas att jag får en ny eller pengarna tillbaka!.

    Varför inte ställa en bastu på gården?

    För några månader sedan kom mina förldrar på att vi skulle köpa en  bastu. Det var väl kul tänke jag, som, trodde att den skulle vara inne i huset någon stanns. Så blev det dock inte, mamma hade beställt ett hus som skulle stå mitt på gården. Och i veckan som kom den, jag tycker att det känns ganska onödigt att ha en bastu ute när man inte ens har någon pool. Och nu i sommar känns det inte som att den kommer att komma till så stor användning menmen.
    image101

    Tack för att du är just den du är.

    Jag måste bara säga att jag är så lycklig för det här,  trotts det börjar gråta varje gång jag tänker på det. Har mått så dåligt över hur jag har varit mot dig. En sådan liten sak som du gjorde tidigare i veckan fick mig att våga le igen. Du är verkligen en fantastisk person och det är till människor som du jag ser upp, jag hoppas att du förlåtit mig.

    Diana

    Student Pics

    image96
    image98
    image99
    image100

    Fy Fan vad vi är bra!

    Igår fredagen den 8 Juni 2007, tog jag stdenten. Det var absolut en av de bästa dagarna i mitt liv, en dag jag alltid kommer att minnas. Steg upp vhalv 7 och kom ned till en köksvåning pyntad med ballonger flaggor och annat kul. Jag fick mamma och pappas present på morgonen. Klockan 8 bar det av till Cicci där vi (SPFL3) åt/drack Champagne frukost. Det blev en sista sväng på skolan för att få betygen och tacka våra mentorer för tre härliga år. När jag tänker efter så tror jag inte att någon hade köt den blommor, pinsamt.

    I kyrkan var det vacker musik som vanligt och när allt var klart sprang vi ut i solenskenet som fria, vuxna människor. Jag hittade till mitt plakat och vi tog en massa kort. Som alla andra fick jag en massa hängen med blommor, mjukisdjur och Champagne runt min hals. När alla kramat och fotat sig med sina nära och kära var det dags att hoppa upp i skrindan för resan runt centrum, vi sjöng och skrek tills vi tappat rösten. När vi var klara var det dags att gå upp på torgscenen, vi gjorde inte som alla andra klasser, det vill säga sjöng och ropade en massa. Vi gick i stället upp på scenen, Ludde höll ett tal till klassen som var jätte bra, kändes rätt så moget av oss hehe.
     
    Efter allt firande runt staden skiljdes alla för några timmar. Hemma hos mig var det kalas med släkt och vänner. Det blev jätte lyckat, jag uppskattar verkligen att alla kom. God mat och jätte fina presenter fick jag också. Efter allt firande hemma blev det mer kalasande med klassen. Vi återvände på klassfest hos Cicci och senare på kvällen for alla på Sudentstatt. Allt var bara toppen igår, jag kommer verkligen att sakna min klass spfl3, det gör jag redan. Hoppas att alla får ett underbart liv nu och i framtiden. Studenten är som Ludde sa: Slutet på något bra men början på något bättre!

    Timmarna innan champagnen..

    Klockan är 00:09 och det är idag jag tar studenten, först ska jag sova. Om några timmar ska jag gå upp och duscha ta på mig min vita klädsel sminka mig och bli uppvaktad av mina föräldrar innan jag far till Cicci på Champagne frukost. Idag blir vi i Spfl3 och alla andra som går ut gymnasiet vuxna. Jag känner nog som många andra en stor glädje och samtidigt en liten rädlsa. Nu går vi in i vuxenlivet och ut i världen, vi kan göra precis vad vi vill med livet. För mig är bara frågan vad, efter att ha haft livet planerat av andra i 19 år känns det ganska konstigt när ingen längre säger vad man ska göra, nu måste man komma på det själv. Jag har jobb hela sommaren vilket känns skönt, ihöst funderar jag på att antingen fara till Norge och bli rik eller bara fara och resa och njta av livet. Först ska jag iallafall njuta av en underbara sommar här i stan med alla nära och kära det ser jag fram emot!
    image95
    Snart äre skål ;D

    /Diana

    Klassfesten i Kåge

    image94

    Onsdag

    Klassfest hos Vickan!
    Vi var has henne i Kåge hela dan och kvällen. Det var skit kul, lätt bästa klassfesten hittils (av "ALLA"* våra). Mina skor kom dock bort och lite andra saker blev stulna, känns tråkigt att sånt ska behöva hända när man är med människor som man tror att man känner så bra. Imorse när jag vaknade kände jag mig inte så frisk så jag missade  lärarlunchen, den hade jag faktiskt verkligen sett frammemot menmen..
    Idag klädde vi vår skrinda som vi ska åka i imorn, den blev fin.Nu ska jag hjälpa mamma att städa lite.

    hej.

    Tisdag

    Bastun kommer, stan,balen,30årsfest,annanfest. 

    så börjar början på slutet :)

    Nu har Sandie kommit, kul att få öva lite på Engelskan ! :)
    Idag cyklade jag till skolan för att jag var tvungen att ändra på mina betyg, har läst för många kurser osv, syon blev inte allt för glad på mig men men det är fixat nu iaf.

    Snart är det lärarfesten jag ska göra mig iordning nu typ :)


    btw Lifehouse måste vara det bästa band som någonsin har existerat i hela världshistorien, jag överdriver inte.

    heej



    Klockan är

    tolv och jag sitter och planerar morgondan. Måste upp tidigt till skolan och prata med en syo om mina betyg. Sen måste jag hem och flytta ut alla saker som jag ska ha och alla kläder jag ska använda inom typ 2 veckor till ett annat rum. Sen ska jag hinna på stan och kanske på Karnevalen för att sedan gå ut och äta luch med mamma och sandie och kankse resten av familjen. Sen ska klockan vara efter tre och jag ska till någon i klassen på en mindre förfest innan vi far på lärarfesten. sådärja..
    God natt

    USA besök

    Imorgon kommer Sandie på besök, min mammas kompis från Florida. Hon ska bo hos oss (tar över mitt rum) i två veckor. Det blir trevligt, lite jobbigt att jag måste sova längst upp men det går väl an. Tur att det är varmt och soligt här nu så att man slipper skämmas för kalla Sverige!

    lördag hos julia

    image89image90image91

    Livet i helgen

     Igår (lördag) började jag dagen med att göra mig i ordning för att gå på stan med syrran. Fast mamma fick med oss på nordanå där vi åt lunch med pappa i stället. Det var typ karneval där, jag testade att andas in lustgas eller vad det kallas. Man låter verkligen helt sjuk när man pratar efter det hehe.

    Efter lunchen fick jag skynda mig in på stan, skulle fika med Danne, Annika, Dante och jonas på Cafe Arom. Vi pratade om Lärarfesten och kom på att pluntor kan komma till god användning, så efter fikat gick vi på Claes Ohlsson och köpter ett par.

    Klockan 5 åkte jag jonas och Karina ut till Bodbysund till Jullan på fest. Det var alla som var med i sthlm som var bjudna, kul att Umeå killarna kom med, ohärligt gäng! Kvällen var sjukt rolig trotts att inte badtunnan vart varm någon gång. Istället bastade vi och badade i sjön. Kom hem idag och ska bara försöka känna lugnen nu, tänkte faktiskt hinna med att träna ikväll, för det lär inte hinnas någon annan gång i veckan.


    Billigskit-klockan del 3

    Mitt rouge Isadora Soft melon har slutat tillverkas, jag hatar när sånt händer. Efter att ha köpt två totalt avskyvärda (sålde ett vidare till Annika som passade i det) hittade jag tillslut ett liknande mitt gamla idag, max factor (chestnut).
    "nu kan jag leva igen"
     
    image88
    Måste bara berätta om min nya klocka igen, för den är det värsta köp jag någonsin köpt! Som jag skrev igår eller nått så har jag varit tillbaka på Dellys två gånger. Idag när jag var på väg hem från skolan lossnade "läder"bandet igen.Nu har jag varit tillbaka till den butiken alla dagar sedan köpet, det spårar.

    uppdaterad

    eller nått. mhm hade inget att göra ikväll så ja försökte ändra på bloggen, såhär blev det. Ska göra den mer sommrig nån annan dag, den ser så depp ut nu typ.. :P ?

    det har redan börjat

    Nu sätter vi igång med firandet. Det började i Eriks stuga i onsdags, imorn blire storfest hos jullan.Sen till veckan vet ju alla vad som händer 5dagars?! ;P
    Känn peppen, helgen och veckan som kommer ser lovande ut 20-24 grader och SOOOL !

    image87


    jobb jobb jobb !!!! :D

    Änligen, det var verkligen i sista minuten. Nu har jag jobb för sommaren,på Xzakt. Ska sitta i kundtjänsten åt ComHem, så ring dit om ni vill prata med mig. Sommaren är räddad yes!  :)

    image85

    RSS 2.0