mitt hus


Jag har börjat komma försent till jobbet med jämn mellanrum. Tittar ni på bilden nedan så kanske det inte är så svårt att förstå. Vi bor längst uppe i det högra tornet och har ingen hiss...


Dödsfall


Detta har varit en tung vecka. I måndags gick min Rolex klocka sönder,  den var otroligt fin och äkta. Idag miste även min mp3 livet, jag tappade den i marken när jag var på väg hem från jobbet. Nu känns livet bara grått. Veckan innan jag flyttade till Barca avled även min (cp) dator. Nu känner jag  för att gråta samtidigt som jag lyssnar på depp musik, men det går ju inte för jag har ju ingen som kan spela den längre. Och vem kan gråta till tystnad.


För att lätta mitt hjärta gick jag och köpte lite kläder. Bl.a en trasig kofta med älgar på.



1992-2008




1964-2008


D



Snart kan jag prata spanska. På måndag ska jag börja ta lektioner på Speak Easy. Jag kommer att hamna i Johannas grupp, det känns bra. Hon har ju gått natur så då är hon väl seriös.

Igår hängde vi på Ryans. Det var trevligt, billiga öl och drinkar. Blir dock rätt sliten av att  vara uppe så sent. Ska försöka sova efter jobbet som jag gjorde förr...eller bara skippa ölen och lägga mig tidigare?

I måndags ramlade jag precis utanför Hard Rock cafe när jag sprang till bussen. Jag föll typ handlöst i 90 km/tim. Flera spaniorer kom till undsättning. Till min förvåning stal ingen min mp3 som flög ca 20m.
Som tur är har jag inte fått några men av händelsen. Endast lite ont i vänster knäskål som näst intill krossades mot asfalten.



Adios


mjdfd


22:28

VILKEN lugn kväll. Måndag och inget nasty monday ah jag blir gald varje gång jag tänker på att jag kommer att vara pigg på jobbet imorgon. Så glad.


Nu ska jag göra nått.




1 helg



Helgerna här är över på 10 min. Denna har vi hängt på Manolo 3 kvällar, ovanligt. Det är dock väldigt chill där. I går hängde jag med Sebbe som ävan han kommit ned för att jobba på Multipartner. Vi gick till Rosa raval och åt och sen till oss på förfest.

Idag har vi städat, fast det är typ redan stökigt igen.


BCN Montjuic



Idag vakande alla rellativt tidigt i det här huset. Solen sken och vi bestämde oss för att dra på semester till Montjuic. Efter 30 min på buss 55 var vi framme.



Mitt sandslott



Hej detta konstverk kan finnas på stranden i Barceloneta. Jag konstruerade det 2008-10-10.
Jag kallar det för Havshus


Ut(e?)låsta..




Inatt blev vi utelåsta från vårt hem. På väg hem från Manolo kom vi på att vi hade glömt nyckeln i lägenheten. Eftersom att vi har en dålig dörrport tog vi oss in i trapphuset. Killarna var kvar nere på stan utan mobiler. Jag somnade i trappan.
Vi har tydligen ingen takterrass, bara en hissvind där man  kan dö om man ramlar ned mellan trappstegen, för då faller man sex våningar.

Notera antalet gånger trapp nämns i detta inlägg. Jag kom inte på något synonymord!


Här försöker vickan bryta upp dörren med en hårnål. Jag förstår inte varför hon ser så glad ut, det var inte speciellt kul.


Thisday


Hej idag blev det något slags strömavbrott på jobbet så vi fick chilla i flera timmar. Det var var skönt.
Ikväll ska jag äta sushibuffét sen ska jag dricka öl, sen ska jag gå hem, sen ska jag sova, sen ska jag vakna osv..



Gåtstund



Jag lanserar nu några gåtor som ni kan klura på. Finner ni inga svar i era huvuden kan ni fråga någon vuxen eller klicka bland mina gamla inlägg  för att hitta ledtrådar. Den som lyckas svara rätt på alla frågor vinner en ny I-pod på ca 15Gig.


Varför ser detta ut som en Johanna på dejt med en Spansk kille med en pil i skägget?


Varför ser detta ut som en klassresa i Estland/Lettland?



Varför ser detta ut som en tilde-fest i en övergiven gatu-fåtölj?


Varför ser detta ut som Vickan och en vardagsrumsvägg på samma gång?

Nasty monday

Hej sitter i tilde/amandas säng och väntar på att bege mig till jobbet. Kom precis  hem från Nasty Monday på Apolo, det var king. Jag kommer nog att vara död när jag sluta att jobba om 9 timmar men det är ett problem som jag får lösa senare.

Hej igen nu sitter jag på jobbet och dricker cola.


Jag är så kreativ



Idag hade jag inget att göra efter jobbet så jag gick hem och byggde en dominobana av mina datorer. Jag brukar göra det ibland, den här blev jag riktigt nöjd med.




Om ni undrar varför jag låter så konstig på filmen är det för att jag gör till rösten.


öiu




+34689131711 
här ser ni mitt telefon nr i Bold kursive text.



Nu känner jag för att lägga upp en bild på vårt rena kök. Så här ser det ut 24/7 bortsätt från lördagar mellan 4-5. Det är vår städtimme.



BCN


Jag lägger upp lite sjukare bilder någon anna dag.








HELG



I helgen hade vi planerat att göra ca 1000 saker. Vi skulle gå upp tidigt för att inte förlora tid till våra aktiviteter. Detta gick dock inte som planerat. Vi har bara lyckatas göra 2 saker hittils (festat & sovit) och nu är det redan söndag eftermiddag.
Det har varit en skön helg . Nu ska jag färga håret och steka ägg.



BATH


SEA
Vi har precis varit och tagit oss ett dopp i havet. Det första gången jag badade här Hah. Idag har jag handlat champinjoner och sprit på Lidl....ja jag handlar där jämt.

Jag är TV Shop



Idag har jag utbildning för Twins. Ska sitta och ta emot beställningar. Det blir nice för det höjer min lön med några Euro. Så kom igen och ring in och beställ några Air Max, Orbitrek, eller Swivel Sweepers!



Hell'o


Idag kan jag se!
Det känns underbart.


Retro city

I Gracía finns en secondhand som är den bästa jag upplevt på länge.
Den heter retro city.

Nu sitter jag på jobbet. och är blind idag med. Har svept 2 plastmuggar cafe con leche.
Nu ringer Katrine från Motala, hon låter sur.

 



Bilder


Den här bloggen har de senaste veckorna sett ut som om den skrevs ca 300 år Fkr, alltså helt utan foton.
Nu kastar jag äntligen upp några.

Nähe det gick inte. Min dator har en hel del problem.
Ni får göra som i böcker, teckna era egna bilder i huvudet tillsvidare.


hej då


B' THEWAY
Jag har fått en ögonsjukdom igen så jag kan inte se. Idag var jag blind på jobbet nu är jag blind med typ. Det gör ont. De andra tjejerna gick ut, tur att vickan hade ont i huvudet så att hon stannade hemma,haha.

HD (hej då)






BaRca



 


Vad har hänt jag har nog blivit sämst i hela EU på att blogga. Tycker synd om er, men mest synd om mig för jag brukar ju också läsa denna blogg. Nu ska jag göra en kraftansträngning och skriva några rader med hjälp av mina fingrar och ett tangentbord.

Det är den första lördagen i oktober 2008. Jag sitter på golvet i min lägenhet i Barcelona. Jag har precis ätit mig mätt på lökringar med koskos. Igår var jag ute på Barrunda med jobb teamet. Jag jobbar på Multipartner där jag tjänar lika bra som de fattigaste i Sverige. Det räcker dock att leva på i Spanien.


Jag bor i ett område som heter Gracía det är centralt och lugnt, här blir man inte rånad om man går ut. Det blir man typ överallt annars. Så jag väntar bara på min tur. Kanske borde jag inskaffa pepparspray eller en slangbälla som defence.


RSS 2.0