Lill lördag! (D)

Imorn ska jag inviga bastun som står så fint på gården, jag vill inte göra det själv så lite folk från klassen kommer och hjälper mig. Basta, dricka och dra på Station8 sen, blir nog nice. Fast Jonas sviker oss som vanligt, nu påstår  han att han befinner sig i Karskoga :P


vi ses!

image163

Jag ha förlorat lite men vunnit mer.


Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan
klarar av att slå

/Håkan H

Du är den jag aldrig glömmer, jag vet att det inte verkar så, men så är det.



rätt nice endå

Pdol iår blev endå okej inte alls som förra året men okej.
Fredan var toppen, lördan regnade det hela dan men på kvällen blev det helt plötsligt sol så den kvällen blev också bra tillslut. Alla skötte sig bra i år, till skillnad från ifjol då dog nästan alla.
Här är lite bilder.

image159
image158
image155

image156
image157image160
image161image162


pdol peppen?

Imorgon åker vi upp till Piteå det blir fest hela helgen blir säkert hur roligt som helst.
Jag är dock väldigt opeppad, skulle hellre vara hemma faktiskt. Så bli inte förvånade om jag låser in mig i husavgnen och är lagomt osocial.
vi ses.





Inget internet!

Min yngre bror har en tendens att sitta och spela wow (world of warcraft) 24/7. Igår fick min pappa nog och spårade, nu har han stängt av internet. Vad tänker han med?
Hur ska ja nu kunna hålla kontakt med mina kompisar, söka jobb, typ blogga m.m.
Efter övertalan om att jag måste jobba hemifrån satte pappa på nätet igen. Jag tycker nästan synd om 50-talister som inte vet hur viktigt internet är i dagens samhälle.

teoriskit

Jag vill inte ta körkortet, det är seriöst det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv, jag hatar det.

Allt det här förstör mig, börjar mornarna kl 7med att köra, efter det är jag trött och ledsen, sen jobbar jag hel dagarna kommer hem 6 eller 9. Då måste jag plugga på teorin, eftersom att jag inte fattar nått blir jag bara mer sur. När jag sedan återvänder till körskolan har jag inte hunnit övningsköra hemma och dom blir sura på mig. Vilket hemskt liv kan inte det här bara vara över nu.

1996

När jag var 8 år var jag typ kär i den här låten och i Eros Ramazzotti. Låten är fortfarande en av de bästa jag vet, den för med sig gammla minnen. Lyssna och njut haha..


PDOL

Helgen närmar sig, den här sommaren har gått så otroligt fort jag hinner inte med. På fredag åker vi till pite och bor där i min gamla husvagn. Annette var världens snällaste som kunde jobba åt mig i helgen, ett stort tack till henne!

Här bjuder jag på lite återblickar från pdol 06

image152
image153
image154

Det gick skit

Att köra idag men det är inte så konstigt för jag mådde illa, hade inte kört på ett tag, körde en bil som jag aldrig hade kört , var mitt istan klockan 13:00. Kom på att teorin är snart och att jag borde börja läsa boken, men jag orkar inte.

Jag har 2 jobb

Dom är inte de minsta ansträngande. Just nu sitter jag på Skeria (campus) och ringer runt till de som kommit in på högskolan 29 pers och jag fick en vecka på mig hah... Jag är helt ensam på hela området lite hemskt och larmet gick nyss så jag var tvungen att springa runt och koda om alla dörrar. Sitter nog kvar här ett tag till så att jag kan skriva in det i min tidsrapport tihi.



lördag

Fest hos Spence igårkväll, sen blev det trästocks. Jag kände verkligen inte för att festa men gjorde en kraftansträngning heh. Pä trästocks var det inte speciellt bra band, torsdag och fredag var bättre.
Måset se om Pulpa har en myspce eller något för dom fastnade jag för.

Just nu chillar vi på jobbet med bakispizza framför datorerna, nice


Festen

Som jag skulle på ikväll blev inställd känns bra efersom att jag inte kunde fara pga trästocks ni vet,,men minuten efter blir man förstås bjuden till en annan..Ska ta igen det nästa helg pdol.

It´s back!

Äntligeen!!!
Nu har jag orkat hämta min mp3 hos Beckie, ska ladda den och sätta in all ny musik, sen blir livet som förr :P
Btw tror att jag ska åka inlines till jobbet idag så tar det inte så lång tid att ta sig dit..

image146

uppdatering...

Nej det blev inte mellan 22-02 det blev mellan 22-08. Har jobbat 24 timmar i sträck nu, om en timme ska jag iväg och jobba igen. sick

jag blir deprimerad

Imorn när de enda bra artisterna spelar på trästocks jobbar jag.
På fredag när det är fest är jag tvungen att jobba på trästocks och sälja typ korv mellan 22-02
die


24/7

Inte en ledig minut, den här veckan blir det bara jobb, 08-21 varje dag, tiden jag får över jobbar jag på Campus, och tiden jag fåmöver på det kör jag eller pluggar teori och tiden jag får över av det sover jag.

You could be happy


Inlines!

Började morgonen klockan 08:05 på körskolan, jag har som kommit igång med det där nu. När jag kom hem fyllde jag Ipoden med ny musik. Sen bestämde mig för att idag skulle jag börja åka inlines, broarna runt. Dom har ingen broms så det tog ett tag innan jag fick in bromstekniken heh.. ramlade två gånger i början det var inte snyggt. Men när jag kom ner på norrbölegatan gick det som "en dans". Det Blir nog en sväng imorngon med det är ju det bästa som finns nästan.

NL006007 - Young Child Inline SkatingRF4846654 - Inline Skater Sitting

tjejfest!

Var bjuden på dildoparty hos Santa igår, det blev hur trevligt som helst. Kvällen bestod av matlagning, dildoundervisning, dricka och skratt!


image148
image149image151

Lassssssse Liiiiindh

Är världens bästa. Och nu har jag lagt upp låten  Radion spelar aldrig våran sång på blogg-mp3'n hans bästa låt. Jag hatar att jag jobbar på trästocks-torsdagen när han ska spela. Det gör jag verkligen,die.





Grattis Vickan!

Eller får man skriva så..Idag fyller kronprinsessan 30 år, jag trodde att hon var yngre. Grattis grattis!



När kommer Heybaberiba tillbaka?

ingen högskola

Jag kom inte in på högskoleutbildningen som jag sökt till hösten. Vilken tur annars hade typ mina föräldrar övertygat mig att gå den. Nice nu nu blir det bara chill ett år.

en kväll olik alla andra

Jag önskar att jag visste till 100% att det var du, för jag är inte helt säker, fast jag är ju endå det. Längtar till nästa gång iallafall.



When you met me you had me



Jag tror att jag är den enda

Som inte har badat i sommar. Varken i någon sjö, pool eller badkar. Jag skyller på att jag inte ar köpt någon ny bikini eller nya solglasögon. Det finns världens snyggaste på HM ska nog köpa den i helgen.


när jag endå är inne på pengar...

Igår delade Jonas ut våra företags pengar, vi hade ca 10 000 i kassan så vi fick typ 2500:- var.
Nice för mig som har levt som fattigjon i sommar. Jag vill typ köpa en dataskärm eller en mobil, men det kommer jag nog inte hinna, pengarna kommer säkert ta slut innan jag kommer till el-giganten man passerar ju HM  m.m..

Money


lönen!?

Jag var riktigt nära på att bli utan lön för hela juni. Idag ringde micke och sa att jag missat att fylla i tidapporten. Vadå för tidrapport tänkte jag, de är lite dåliga på att ge ut information där jag arbetar. Idag skulle den vara inne annars fick man ingen lön. Som tur var skulle jag jobba klockan 4 så jag for bara dit och fyllde i den.

Idag ringde en jörgen och erbjöd mig jobbet som "runt ringare". Jag ska typ ringa till alla som kommit in på en viss högskolelinje här i stan och ställa lite frågor, nice extrajobb!

Imorn har jag körlektion 07:00 igen jag fick läxa till imorn, den kan jag inte, dom fattar aldrig att jag inte orkar köra hemma flera ggr i veckan...aja

Bra start ?

Nu när jag äntligen ska koma igång med övningskörningen igen måste jag skärpa mig när det gäller mina sovvanor. I natt hade vi filmmaration hos Danne, sista filmen slutade 05:00, jag var hemma 05:30 och hade min körlektion 07:00. Var inte allt för pigg då men trotts min trötthet körde jag typ bra.
Har körlektion samma tid imorn, det blir förmodligen en tidigare kväll ikväll!
Nu är klockan 08:00 jag orkar inte gå och lägga mig.

God morgon

Gårdakvarnar och skit


Det är roligt när man hittar gamla låtar på datorn. Den här lyssnade jag ju  jämt på förr, så bra Håkan.

kört

Idag tog jag mig initiativet till att leta upp min kod till körskolans hemsida. När jag tillslut hittade den gick jag in och bokade en massa körlektioner, 9st. Bäst att boka alla i förväg annars kommer jag aldrig orka.
Var nyss ute och körde med pappa, han sa att jag kör bra.
Börjar om på torsdag klockan 7 (fanns ingen senare tid).




Times

Nu kan ni se vad klocka är här med (vänstra hörnet), bra för er som spenderar timmar vid den här bloggen höhö..

typ arg men bra


Kanye West- Cant tell me nothing

"långa pass"

I lördags var jag på balzac mellan 18:00-02:00
Idag var jag på waynes mellan 13:30-18:00
hade blivit myckt pengar om jag bara hade jobba där hehe


Mer fika hos Cissi strax nice.

En sista kraftanstängning

Det  där med körkort har verkligen inte varit min grej. Jag vill ju ha det och mina föräldrar betalar för allt, men jag är alldeles för lat. Har skjutit på det i över ett år nu. Jag skulle lätt betala 50 000 bara jag fick det direkt, orkar inte sitta och lära mig en hel bok om bilar. Jag kan ju köra edt räcker väl.  Trotts att jag vill ha körkortet känner jag inget behov efter det. Det är nog däför jag aldrig tar mig tid att boka körlektioner och träna på teorin.

Jag tycker att man borde få nått pris för all ansträngning när man klarat uppkörningen. Bara körkortet känns så ovärt, en utomlandsresa eller typ pengar skulle sätta fart på mitt körövande. Ikväll bokade jag teorin enda orsaken till att jag gjorde detta är att jag måste vara kvar i den här stan tills jag har tagit körkortet så nu måste jag typ skynda mig så att ja kan fara här ifrån.!


Någon som gör* körkort, hör gärna av er.




så blev jag smart helt plötsligt

Ibland har vi "mycket" att göra på jobbet, idag när ingen ringde gjorde jag IQ testet på illustreradvetenskaps hemsida
mitt testresultat blev över all  förväntan kan jag säga.

Namn: Diana
Ditt testresultat: 113
Resultatkategori: övernormal
Grattis till fullföljandet av IV-testet.



Mensa nästa?
http://www.illvet.se/



aldrig?

jälva körkort säger jag bara.


I miss u

Som alla andra  dagenefter dagar blev det pizza till middag ikväll, egentligen skulle mamma göra någon fin mat men vår hund blev akut sjuk så mina föräldrar var tvugna att åka till Vetrinär-akuten i Luleå. Först trodde de att det var något dödligt men som tur var så var det inte det. Nu är hunden tillbaka frisk osv.
Imorn ska jag jobba 10:00-18:00
Direkt efter jobbet ska jag försökta ta mig till träningen (för att hämta min mp3) och träna. Har skaffat mig en massa bra musik på datorn nu som måste läggas in direkt.

Jag saknar verkligen min Jensofsweden utan den blir världen så tyst.


image146

Det stora leendet

Det blev balzac igår, hur mysigt som helst. God mat och trevliga människor. Jag, julia,frida,cicci,santa,sofia och Carina åt buffe i flera timmar. Eftesom att alla skulle jobba /bort dagen efter hade vi bestämt att inte festa så vid elva drog vi. Annika hade kommit förbi på slutet och vi skulle gå hem men vi kom på att vi lika gärna kunde träffa några klasskompisar som varit på Bio, så vi gick ut och där var många kända ansikten som skulle in på Ballen, vi bestämde oss att gå in igen och så var festen igång. En riktigt lyckad kväll. Förövrigt är det mkt roligare när det är 20.
 
Ikväll skulle det vara jobbfest men vädret är så dåligt och vi skulle vara ute så den blir flyttad till en finare dag, känns skönt. Eftersom att jag jobbar både idag och imorn.

nu ska jag fortsätta med att svara i telefon!


Balzac eller Calles?

Igår var jag med Cicci och Frida vi skulle planera var vi skulle äta ikväll. Carina fyllde 19 igår så hela tjejgänget ska fira henne, men vilken restaurang är bäst. Efter att vi sållat bort de sämsta kom vi fram till att de stod mellan Balzac och CarlViktor. Hade Johanna i Parken öppnat ikväll hade det lätt blivit den men inte det. Så det står fortfarande mellan de två ovannämnda. Jag röstar på Ballen för där är det grillbuffé ikväll!




Sommarens bästa

Hellogoodbye - Here In Your Arms

Jag gjorde testet..

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen
Din vuxenpoäng är: 5.5
Din ålder borde vara 12.3
enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Inlines premiär

Igår kom Cicci förbi mig på inlines och frågade om jag skulle med på en sväng. Jag hade inte åkt det på tio år men sa ja endå. Det blev riktigt trevligt, jag tror faktiskt att jag ska fara ut och åka nån gång i veckan igen. Det enda problemet var att mina inlines inte hade någon bromms så jag blev mer eller mindre påkörd. Ska försöka hitta en idag.

Idag ska jag även gå på banken och skaff visakort, sen jobba mellan 4-8. Sen gå em promenad me Frida för att planera fredagen.

NU ska jag på stan med syrran hej!

Mer musik

Här är ett litet urval bland de låtar som spelats på min daot senaste vecka
Lyssna! ("genom att klicka på låtarna"). Lifehouse/Kanyes west/ The streets/Switchfoot.


free music


Grattis

Idag fyller mina småsyskon (Lisa och Niklas) 16 år. Kan inte fatta att dom har blivit så stora. Grattis till dom!



cepe spinning

Jaha idag skulle jag vara bra och träna för första gången på nån 2 månader. Jag bokade Spinningen på Friskvårds 18:00. Eftersomatt jag är medlem kostade det 70:-. Jag har varit där tidigare och då har det varit värt det men inte ikväll! Jag trodde som de flesta andra att det skulle bli ett vanligt spinnningpass. När vi satt på cyklarna klara för start bestämde sig ledaren att vi skulle gå ihop 3 och tre och köra nån jävla ABC övning. Så när tränaren sa A skulle den som var A cykla ,efter 20 sek B osv. Det var verkligen ett konstigt och ovärt pass. När man inte skulle stå upp och cykla skulle man hejja på den som var B eller C. Det enda positiva med passet var att det blev ganska lätt man kunde bara sitta typ rå mkt. Annars var det mest negativt, vi var tvugna att hejja på varandra under passet med, ingen kände typ nån där så det kändes ganska fult.

Efter passet fick jag ont i nacken och huvudverk.


Kanye goes for The Streets

New Mp3-låt här igen. Den här gången är det The Streets ("Som får äran") låten heter: It's too late. Inte deras nyaste men jag tycker att den är bra endå. Jag tycker att ni ska gå in på deras hemsida http://www.the-streets.co.uk/ för den är kul.


Höstmode igen

Jag tror att min hjärna tror att det redan är höst, för jag har helt slutat tittat på sommarkläder, tror inte ens att jag har köpt några kläder sedan skolavslutningen, förutom småsaker. Igentligen borde man ju passa på nu under REAN men det känns inte så kul.


Här är min fav tröja till hösten
This one:
 1223456

Nej nu sätter jag stopp..

På mitt slöa onyttiga liv. Senast jag utövade ett träningspass var i Maj, ja jag skämms över att skriva det. Jag skyller dock lite på friskis&svettis eftersom att de inte har spinningpass på sommaren. Dessutom är min MP3 hos en kompis så då kan jag inte springa (kunde dock ha hämtat den nån gång). Nu nåste jag rycka upp mig, idag om nån timma ska jag gå till Friskvårds och se om det finns kvar några spinningplatser för ikväll. NU vänder det...eller.



Fest(ival)helgen!

Oj vilken helg, trevlig har den varig!. Jobbade till 5 i fredas, rusade hem och åt. Vid 7 tiden bar det iväg till Amirs Fest i tältet vid punkthusen. En massa bra människor, grill, musik, dricka och lekar, toppenfest alltså!
Tillslut tog vi oss iväg till festivaen och det bar av direkt in i tälten, såg inte en enda artist, inte för att Idol Markus är så mkt att se men.

Lördagen började jag jobba 9 på morgonen, slutade klockan sex. Har varit pank jätte länge och fick höra att vi hade fått studie bidraget, så då blev det utekväll även den kvällen. Förfest hos mig med några från klassen mfl. Missade alla artister även den kvällen.

Idag är jag slut eftersom att jag jobbat hela helgen. Slutade (jobba) 18:00 ikväll. Som tur är så är jag ledig imorn, härligt!. Jobbar nästan ingenting hela veckan typ sommarlov.

heej 

RSS 2.0