Ee



Idag åkte jag och Nathalie på IKEA, Jag köpte tofflor och en lampa. Imorgon är det helg det ska bli skönt, jobbade hela förra heögen. Katja är här nu så ska väl hinna träffa henne med det blir random. Jag börjar jobba om 7 timmar. Jag tycker att man borde få OB-tillägg för att man börjar så tidigt.







07:15


Hej klockan är 07:15 och jag sitter på jobbet. Det är ju sjukt.
Jag har blivit handikappad med. Har så mycket skavsår så att jag inte kan gå utan får halta fram. Det är jag dock inte så ledsen över. För det är ju bra att se hur de som är halta 24/7 har det.

Vad kan jag med tillägga..Jo att det är lite kallare här nu. Idag har jag långärmad tröja. Kan även tillägga att jag bor med Vickan, Johanna och Amanda och att de är jättesnälla. Min dator är ny och helt cp.

jesss


Har hittat ett hörn i lghten där internet funkar jämt.

LÅNGA INLÄGG!



Men Hola


Allt rullar på här jag hinner inte tänka så mycket. Kanske bra för man ska ju inte slösa på tankekraften.


B


Hej !

Imorgon är det Helg och vi ska se Lykke Li på nån någon bar.
Idag gick strömmen så jag fick springa runt till våra grannar .

samma stad


Idag jobbade jag första dagen det var kul, jag är helt trött och slut. Igår drack vi en öl.
Jag har ett spanskt tel nr nu det är typ långt, skriver det sen. har köpt en ny värsting mobil med för 35euro. Den har färgskärm!!

c u


Barca


Hej!
Sitter på ett stulet trådlöst nät nu så jag kanske loggas ut typ nu. Är framme i Barca nu, börjar jobba imorn. bor i en jättefin lägenhet mitt i stan. Allt är toppen hittils!


Bra start


Hittils har resan gått som en dans på rosor. Alla rummen på "Arlandahotellet" var bokade så jag måste sova på en bänk igen. Alla skåp här är trasiga så jag kan inte låsa in mina väskor. Upptäckte precis att min mobil har slut batteri och att jag har glömt laddaren hemma.
Snart går väl min nagel av med...


Flytt



Det är fem timmar kvar till jag åker, och jag har inte börjat packa än. Jag förstår inte men jag är inte det minsta nervös. I natt måste jag sova på mitt andra hem dvs arlandas bänkar. På måndag kommer jag fram p förmiddagen. Ska gå till jobbet på eftermiddagen, det blir häktiskt. Jag är redan slut.

Sista helgen i Skell har varit jätte kul med tjemiddag, fest, fika etc. Kommer att sakna många.
Inatt hade jag mardrömmar. Först att jag missade flyget typ 10 gånger. Sen drömde jag att jag  tappade bort två par skor på en fest.



COLDPLAY





Den här låten får mig att tänka på krig, eller är det kanske bilden som gör det.
Coldplays album Viva la vida är i alla fall mycket bra, peace.


Sommarminnnen


Hola qué tal.

Jag övar fortfarande på spanskan. Eller nej det gör jag inte, nu ljuger jag. Jag funderar på att börja ljuga riktigt mycket i den här bloggen. Det vore ganska roligt, både för mig och Ni som läser. Vem vet i nästa inlägg kanske jag har tagit emot nobelpriset.






Den här låten tänkte jag lägga in på bloggen i mitt tidigare liv, för ca 6 månader sedan. Då fanns den dock inte på youtube. Nu är jag jätteless på den. Kände trots allt att den var värd en plats här. Jag själv låter bli att lyssna på den, men jag tycker att ni ska streama på som vanligt.




 


Barca!


Om en vecka bor jag någonstanns på bilden nedan. Har fixat jobb och boende det känns bra. Sjukt bara att världen är så liten att jag kommer att jobba med några gamla jobbarkompisar från xzakt, haha det blir kul. Nu längtar jag till värmen.

Ikväll blir det fest hos Anna. Nu måste jag fräscha till mig och beställa en ny ordenador, ahh där kom spanskan "som av sig själv" .

Adios amigos.


Williams love




RSS 2.0