DIANA ELISABETH INFÖR VALET:

Luften förändras, gator förändras. Städer byggs upp andra förfaller. Du förändras jag förändras. Man växer upp till att man tillslut dunstar, samman med naturen. Det enda du styr är hur livet förändras. På vilket sätt du kliver upp på morgonen. Vad du vill äta till frukost. Om du duschar eller inte. Om du går eller tar bussen till jobbet. Om du idag vågar prata med killen du ser på i smyg. Om du ska jobba övertid eller gå ut och träffa vänner. Hur du ska steka kycklingen. Vilka skor du ska ha dig på fredagkväll.

När dessa val är en rutin som återkommer vecka efter vecka väljer du tillslut i blindo.  Inte för att det är jobbiga val. Men, det är bara val. Vad du väljer har ingen större betydelse men du måste dock göra ditt val.

Att inte välja är inte anpassat för de som lever i norden.
Att inte kliva upp på morgonen att inte koka kaffe till frukost. Att låta regnet bli din dusch. Att fiska din mat ur havet som ditt dagliga jobb. Sitta på stranden, pratar med de förbiströvande. Sälja din klocka, leva efter ljus och mörker. Att inte välja är också ett val.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0